Hol tudom a cicám körmét levágatni? (tudásbázis)
Sziasztok!
Látom az utolsó hozzászólás még márciusban volt, de azért remélem válaszoltok majd nekem:)
Van egy másfél éves cicám és nagyon szeretem. Viszont a bútorainkat rendre tönkre vágja...Próbálkoztunk már kaparóval, vízspriccelve, távoltartó spray-vel is, de semmi. Most vettünk egy új kanapét és kikezdte...A párom azt mondta elég, vagy a körmei "mennek" vagy ő..
Olvstam, hogy levágjátok a körméát a cicának, nem fáj neki? Olvastam, hogy lehet műtetni is...fogalmam sincs hogyan műkődnek az ilyen dolgok.
Sokan írják, hogy állatkínzás. Benti cica, udvarra nem megy, erkélyünk nincs.
Hogy viseli el a cica köröm nélkül?
Cicám elég önfejű, néha agresszív....nem hinném, hogy meg tudnám csinálni neki:)
Mit javasoltok, hogyorvoslojuk a problémát? Hogy tudnánk a legkíméletesebben megszabadulni a körmöktől?Hallottatok e már a műtétről?Ha vágjátok milyen időközönként?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan előzhető meg, hogy a macska a bútorokon élesítse a körmét?
- A cicámnak nem tudom mi baja lehet nagyon szomorú nem csak mérgezett egeret ehetett vagy mérget?
- Csajok segítsetek, 2 éves lánykám rágja a körmét, hogy tudom leszoktatni róla?
- Középhosszú szőrű házicicának nagyon hullik a szőre, érdemes lenne cicakozmetikán kicsit levágatni?
- Kislányomnak szeretném levágatni a haját rövidre! Van valami tippetek? (rövid, de csajos:D)
- Boxer kutyusnak szeretném a fülét levágatni. mikor lehet és mennyi idő alatt gyógyul meg?