Hol találok 30 feletti fotómodelleket? (tudásbázis kérdés)
Próbálozzunk akkor.
Küldtem privát üzit. :)
Szia :)
velem próbálkozhatnál simán... nem vagyok a világ szépe és bányarém sem :) viszont mindenkinek igaza van a face-el kapcsolatban + akárhol sima hirdetéssel is kérj fotót.
én már voltam ilyen fotózáson :) nem zavar a korom, vannak már ráncaim is de sima ügy:)
44 vagyok :)
Örülök! :)
A részleteket meg tudjuk beszélni privátban.
ez igaz. sokan mondják milyen jól néznek ki meg ő az álomnő.
aztán 1 fényképet nem raknak ki magukról, és ezt pont azok csinálják akik a legjobban megjátszák magukat :D
pedíg akik nyugiba vannak azok sokkal csinib-ek.
szerintem is facen keress,hirdess!
Szia !
Szerintem ne itt keress modellt..
Arcalanul bárki bármit írhat,ilyen-csinos vagyok olyan szexi stb . Atán a fotózásnál meg megjelenik egy bányarém .
A Facén írd ki és kérd meg ismerőseidet osszák,ott már (többnyire) kép alapján letudod venni milyen a Hölgy a képeken,mit lehet kihozni belőle stb ..
Szerintetek hol találhatok érettebb, 30-as vagy afölötti Női fotómodellt, vagy modelleket TFCD alapon?
Amatőr fotósként gyakorlás céljából keresek olyan 30 fölötti vállalkozó kedvű hölgyeket, akikkel igazolni lehet a szépség kortalanságát.
Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- 100 kiló felettiek klubja
- 140kg felettiek, IDE, fogyjatok VELEM
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Húsz évesen több felkérést is kaptam fotómodellkedésre. Nem...
- Hallotátok, hogy megöltek egy fiatal fotómodell lányt, Szabó Dézit?
- Ha megnyerek egy fotómodell szépségversenyt, tényleg van rá esélyem, hogy híres fotómodell legyek?