Hol, mennyi a bébiszitter órabére? (tudásbázis)
Évek óta csinálom,nekem 800ft órabérem van.
Nálam azt is lehet kérni,ha hírtelen valami gond van, akkor max fél órán belül ott vagyok.
Házigyermek,vagy házi gyermekfelügyelő???
Mert nem mindegy:))
Én 650ért vagyok,két gyerekre vigyázok,de ősztől emelek 750re.:-)
Kelet-Mo,nem megyeszékhely és óvónői diplomám van,de sajnos óvodai munka nincs.
Itt Kecskeméten 800 ft/óra
Azért 600-700 ft-ért is van olyan aki vállalja.
Sőt akinek állandóan szüksége van bébiszitterre, ott havi fix összegben is meg lehet egyezni, jóval kevesebbre jön ki úgy az órabér.
Amúgy nekem is ilyen gondjaim vannak, alkalomszerűen kellene vigyázni a gyerekeimre, de olyat szeretnék aki bármikor tud jönni, ha előtte szólok egy nappal, akkor is. Ez így nehéz, leginkább olyan jöhet szóba aki nem dolgozik máshol.
Sziasztok!
Bébiszitter órabérre lennék kíváncsi. Minden területen, tehát a szakképzett, a szakképzetlen, a tínézser lány, nyugdíjas, stb.
Megyeszékhelyen lakom, de nem Budapesten.
Egyáltalán nem vagyok tájékozott a témában, ezért minden hozzászólást megköszönök.
Délután leszek legközelebb.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi az órabére vidéken egy bébiszitternek?
- Nem találok bébiszittert gyermek hazahozására, 4 hónapja próbálkozom. Ötletek?
- Eljönnél külföldre Svájcba bébiszitternek? Keresek egy kedves megbízható lányt!
- Ha a kislányomat 3 napra otthagynám a bébiszitternél, mennyi pénzt ajánljak neki?
- Két éves kisfiam mellé keresek bébiszittert. Mennyit kérnek manapság egy óra gyerekfelügyeletért?
- Gyógypedagógus barátnőmnek bébiszitter állást ajánlottak két autista gyerek mellé, heti 3*2 órában. Mennyi pénzt kérhet ezért?