Hol lehet Maci kávét kapni? (Sparon kívül) (tudásbázis kérdés)
Köszönöm csajok, már vettem is 2félét, de majd még betárazok, mert néha úgy eltud tünni. :-)))))
Jahhh amúgy @uchanba se volt, sőt a cb@ prímába se, szal sztem ez is boltfüggő. :-( Biztos kifogyott v mittomén. :-)))
De már van és ez a lényeg, és végre NEM PS@ROS ÁRON!!!!! :-))))
Ez nem mindig van így, van, amikor a nagyobb kiszerelés jóval drágább. Én is megdöbbenve szoktam tapasztalni, de sajnos így van. Oda kell figyelni.
A topikra rátérve meg a pennyben tutira lehet kapni (meg nálunk a sarki kisboltban, de gondolom, ezzel nem sokat segítenék).
Jajj köszönöm mindenkinek a kedvességét, annyira aranyosak vagytok, majd szétnézek jártamban keltemben. :-)))
Szereti a fiam nagyon. Minden nap igyexem mással ízesíteni a tejcsijét h ne legyen unalmas! :-) (vanilia, kakaó, fahéj, méz, maci kv,)
A cél igazából az volt h ne őrlt drágán szerezzem be a spárba, mert valljuk be, nem tartozik az olcsó boltok közé.....:-/
Mi rendszeresen használjuk - olyan 2éves kora óta. Én egy bögrébe (legyen mondjuk 2dl) teszek 1teáskanál Macikávét, és teáskanál cukrot. Imádja a lánykám!
Amúgy láttam Auchan-ban, Metro-ban, Coop-ban - utóbbiban mindig sikerült eddig beszerezni.
Mi az INKA kávét jobban szeretjük (20.hsz tapasztalatai alapján)
Ez is pótkávé, finomabb az íze-gyerekek is ihatják.
1Eurós boltban párszáz Ft.
CBA-ba is kapható
580 ft körül van
több változat is van dobozos vagy tégelyes, stb.
nemrég kaptam egy dobozzal
pillanatok alatt kősziklává állt össze, azóta már csak nyílt színi fejtés után fogyasztható
Húúú de olcsón sikerült beszerezni!!!!! :-))
Ha jól értelmezem akkor az a kék alapon fehér betűs EURÓRA gondolsz ugye? Te hol vetted? Melyikbe?
Egyedül a spárban van mindig, de ott igen drága. A pennyben időszakosan van, csak. Tecsó nem is tartja, mert már kérdeztem az ottani eladót. De atöbbi helyen megnézem, főleg ha olcsóbb lenne mint amennyiért eddig veszem.
Köszönöm mindenkinek aki írt. :-)))
További ajánlott fórumok:
- Élesztőt hol lehet most kapni?
- Magyarországon lehet tengerimalac húst kapni?
- Sehol nem lehet kapni a kedvenc parfümömet-Moschus Exotiv Love. Tud valaki segíteni?
- Lehet Magyarországon zöld kávét kapni? :]
- Hol lehet kapni Segafredo buono kávét?
- Lehet Magyarországon igazi arab kávét kapni? Neten kerestem, nem találtam.