Hol lehet kapni HAMA márkájú iskolatáskát? (tudásbázis)
akkor így jártunk...:(
köszi, hogy szóltál, akkor nem kutakodok tovább.
sz.
Köszönöm szépen! Azt néztem már, de ott magasabbak az árak... azt javaslod, simán kérdezzek rá?
Köszi! sz.
Sziasztok!
Én is Hama táskára vadászok, megkaphatnám én is azt a kedvezőbb beszerzési lehetőséget?
Köszi előre is!
szilva
Igen az oldalon 28000 ,de most már 24000-ért tudja adni.
Igy is olcsóbb mint üzletben,megrendelem tőle.
Köszi még egyszer!
Kb. 1 hónapja nézte a barátnőm 29000Ft volt.
Én a webtáskás oldalról vettem .
Szia!
Nem tudod ott mennyibe kerül?Köszi!
Beírtam a linket,de nem jön be az oldal.Többször megnéztem helyesen írtam-e.
Megnéznéd te is hogy neked működik-e?
Köszönöm előre is.
Szia !
A MOM parkban meg tudod nézni.
Budapesten hol lehet ezt a táskát megnézni,megvásárolni(legolcsóbban)?Nem vagyok pesti,de készülök oda utazni.
A lányom Hannah Montanásat szeretne,de még igyekszem lebeszélni róla, nekem a Hama jobban tetszik.
Köszönöm a kimerítő tájékoztatást.
Ránézésre nekem is tetszik a táska, már csak a fiamnak kellene kiválasztani, hogy milyen legyen. :-)
Itt a fórum elején le van írva egy babaszobás link, én ott rendeltem meg, jóval olcsóbban , mint a boltban. Nekem szimpi a táska.
Merev, tehát nem csuklik össze a földön-tehát a gyerek rögtön átlátja a könyveket ha felnyitja a tetejét. Egy nagy rekesz van benne, egy kisebb, meg egy cippes zseb-ezek belül. Kint elöl egy zseb, aztán egy másik még az előtt, ami hőtartós anyaggal bélelt az uzsinak. És oldalt is egy egy kis zseb. Az alján kemény(kopásálló talpak. mindenfelé fényvisszaverő. Órarend, névjegy, tolltartó töltve-jó minőséggel, másik hengeres tolltartó(pl. a plusz színeseknek) tornazsák, esővédő, pénztárca-nyakba akasztós. A cippek húzókái jó nagyok. Méretre sztem évekig kibírja, meg állítóleg minőségre is. A hát kiképzése ergonomiai, merev, de párnázott stb
Azt hiszem mindent leírtam-nagyjából:-)
Sziasztok!
Régi-új vagyok a Baba-Mama fórumon. Akkor voltam fent sokat, mikor terhes voltam a fiammal, és a születése után még kb 2 évig.
Ez a baba most már iskolába megy :-) Nálunk is aktuális kérdés az iskolatáska. Látom, hogy néhányatoknak már van Hama táska. Mik a vélemények? Én sajnos élőben még nem láttam. Belül el van osztva több részre? Elülső külön rekesz van rajta? Van ötletetek, hogy élőben hol tudnám megnézni?
Köszi a segítséget!
Háton nem olyan nehéz...mint kézben...ott nagyon kényelmes. Lányzom futott vele mindig a játszótérig, ahol vártuk őt!:)
A csillám tuti nem jön le, ha mosószeres ronggyal tisztítod majd akkor sem.
Hát igen, tényleg jó magas.
Szerintem a többihez képest nem nehéz, nem nehezebb,
Mondjuk nálunk is az a helyzet, hogy csak kocsival jön-megy majd a kisasszony, tehát túl sokat nem is lesz a hátán még.
mer=mert - bocsi:)))
Ja azt még nem írtam, hogy az egész táska + a kiegészítők is csillámporral vannak beszórva. Ez a képeken sajnos nem látszik. A jobbfajta csillám, ez nem marad a kezemen.
Mindig van valami új hír.
Az én lányom magasabb az átlagnál 130 cm - így nem hiszem, hogy gond lesz.
Annyira tetszik neki, hogy le sem lehetne beszélni róla.
Picit nehéznek tűnik a táska, de mivel én is megyek vissza szeptemberben dolgozni, ő pedig hozzánk jön suliba - kocsival fogunk járni, főként azért, mer a picikémet bölcsibe visszük és az a másik irányba van. Így sokat nem kell cipelnie.
További ajánlott fórumok:
- Aro márkájú eü-i betétet hol lehet kapni a Metron kívül?
- Ismeritek az Aluminium márkájú férfi parfümöt? Hol lehet kapni és milyen áron?
- Colour of the world márkájú ruhákat hol lehet kapni?
- Esetleg tudja valaki, hogy hol lehet kapni KEEN márkájú cipőket?
- Tudtok abban segíteni, hogy hol lehet kapni kislányoknak való Scout iskolatáskát Nyíregyházán vagy Debrecenben és kb. mennyibe kerül?
- Tudja valaki, hogy hol lehet Pipere márkájú 1000 ml-s pumpás flakonú (átlátszó színű) zselét kapni?