Hol lehet glicerintömböt kapni? (Szappankészítéshez kellene.) (tudásbázis)
9. SF
2009. aug. 22. 15:42
Nézd meg háztartási boltokban. Egy ismerősöm onnan szerzett.
8. c4f059c04b (válaszként erre: 7. - Annelly)
2009. aug. 22. 12:50
Köszi :)
7. annelly
2009. aug. 22. 12:37
Múltkor láttam a DM-ben, akkora volt mint egy nagyobbacska szappan, az árára nem emléxem, de szerintem nem vészes.
6. c4f059c04b
2009. aug. 21. 21:23
Nekem nagyon tetszenek a kézi készítésű szappanok, most is van egy citromos-fahéjas. Megnézem a hobbi boltokban, hátha lehet kapni valahol glicerintömböt. Mekkora darabban árulják?
5. cilus
2008. jún. 2. 08:09
Hobby boltba vagy ha a lakhelyeden nincs,rendelni lehet katalógusból.
4. csera
2008. jún. 2. 07:07
Sajnos az adatlapodon, nincs feltüntetve a lakhely (legalább az, hogy milyen megye, város, község ...).
Én is azt mondom, hogy kreatív hobbi boltban, ha van ilyen a közeledben. Ha nincs, akkor keress rá az interneten és megrendelheted postán (bár érdemes többmindent rendelni, hogy a postaköltség minél kevesebb legyen), lehet még olcsóbb itt mint egy boltban!
Tehetsz bele mézet és egyéb jókat, attól függően, hogy milyen hatást szeretnél elérni.
Jó időtöltést!
3. 1366d1807f
2008. jún. 2. 06:47
Próbáld meg a kreatív hobby boltokban.
2. drnéni
2008. jún. 2. 06:44
Olvastam, hogy glicerinből magunk is önthetünk szappant, amit illóolajjal illatosíthatunk, ill. színezhetünk is. Kíméletes a bőrhöz, és kevésbé környezetszennyező. De még nem találtam sehol ilyet. Tud vki segíteni?
1. drnéni
2008. jún. 2. 06:42
Hol lehet glicerintömböt kapni? (Szappankészítéshez kellene.)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehetne szebbé tenni a szobát? Mit kellene változtatni rajta?
- Van valaki, aki pók fóbiás? Segítség kellene, egyáltalán lehet tenni valamit?
- Mennyi idő alatt lehet (kellene tudni) feldolgozni azt, ha egy 5 éves (vagy hosszabb) kapcsolat véget ér?
- Hogyan lehet ma Magyarországon valakiből kommandós?Bajban vagyunk azt hiszem, segítség kellene...
- 1 éves gyereknek kellene beleülős úszógumi. Nem találok sehol; hol lehet kapni?
- Hol lehet glicerint venni égethető gyurmát szeretnék csinálni?