Hol lehet csajokat "rendelni" autómosás céljából? (tudásbázis)
Ruhában meg minek csajokkal, zokniban lábat mosni?
legyen ½meztelen! De alúlrol vagy felülröl ½ ?
:)
Kösz :)
Igazából nem akartam semmi "meztelenkedést" lehet ezt ruhában is, nem? :P Nem legénybúcsút szervezek azért... :D
Ilyen hűvös időben nem fog menni
Tudok én fűtött teremgarázst, ahol mosnak is autót, de meztelenül kicsit húzós lenne vizeskedni.
Adott esetben ha ezen járna az eszem, felhívnék pár rendezvényszervezőt, bizonyára eljutnék a megfelelőhöz
Másik esetben feltennék hirdetést a netre és tódulnának a lánykák
Látom sokan felhördülnek itt az 5letre
Ha valaki attol tart hogy a fiuja férje ott fogja felszedni vagy éppen leteperni valamelyik csajt, háááát....
Jó ötlet csináld meg!
OK, köszi a tippet!
(más alkalom esetleg? ;))
Legénybúcsúk.hu oldalon találhatsz erre hivatott hölgyeket!
Jó ötlet,tetszik! Kár,hogy februári a párom...
Sajnos nem tudom, hol lehet ilyet, de szerintem is jòpofa ötlet!
Aki szerint nem az a strandra se megy a párjával? Vagy ők csapkodják szegények fejét, ha mer nézni másik csinos nőre is? 😃😜
A férfiakat nagyon érdeklik a nők,és ha kap egy ilyet, szerintem tudja, hogy veled aztán pl mindenről beszélhet, mert meg érted őt!
Szerintem is jobb, mintha hisztiznél mindenért és magátòl menekülne erkölcstelenebb dologba sunyiba...
Nem tudom, de szerintem ez nagyon állat ötlet. :DD
Ugorj be te valamelyik barátnőddel, vagy az anyósoddal :)
Ez egy szuper otlet, biztos vagyok benne, hogy ertekelne az onbizalmad.
Szerintem abszolut nincs gond azzal, ha mas nok mossak le az autojat, es kozben meg jol is szorakozik.
Abszolut butasag azt hinni, hogy a parkapcsolatban/hazassagban elo ferfiak bekotott szemmel jarnak.
További ajánlott fórumok:
- Miért nézik meg a pasik olyan feltűnően a csajokat?
- Hogy fognátok bele a minél hamarabbi pártalálásba, családalapítás céljából?
- Szokott valaki a GRUPPI-ból rendelni?
- Gyerekhám vagy gyerek"póráz" néven ismert dolgot honnan tudok rendelni?
- Szerintetek jogos zárolni egy bankszámlát végrehajtás céljából? A számlára csak a gyes és a családi pótlék megy rá.
- Mit tennél, ha kiderülne, hogy a 15 éves lányod néha hánytatja magát fogyás céljából?