Hol lehet Budapesten combplasztikai műtéthez, kompressziós nadrágot kapni? (tudásbázis)
Gyógyászati segédeszközök boltjában kellene keresni.
Sok szerencsét kívánok a műtéthez és a beszerzéshez!
Én vettem hasonló kompressziós nadrágot, amit a nyirokkeringésre célszerű hordani.
Nem olcsó, de ha kell.
A Kálvin térnél van egy bolt, ott biztos van.
Vagy az Üllői úton vagy a Baross utcában, ha jól emlékszek, akkor az Aegon székház mellett van 1-2 kapualjra.
Köszönöm a gyors eddigi válaszotokat.Sajnos nem sok idöm van beszerezni ezt a nadrágot ,mert ma kaptam az idöpontot ,és hétfön műtenek.A dokim a Panmedet mondta mint forgalmazót,de próbálok tudakolózni,hogy máshol esetleg kaphatnék,más gyártótól,forgalmazótol.
Iloverunning:Jelentös fogyásom következtében ( több mint 50 kg),van szükségem a combom plasztikázására.Az összel már hasplasztikám volt,most a combon van a sor.Nagyon csúnya és megereszkedett a böröm,és ezért a lógó felesleges bört eltávolítják.
próbáld itt...
....://plasztikacenter.hu/hun/zsirleszivas.php
http-vel kezd
Szia!
Hát, nem tudom, hogy kapsz-e ilyet használtan, mivel szerintem mindenkinek más a körmérete a testrészeinek.
A kislányomnak bőrátültetés után kellett egy évig hordania, de egyedileg gyártották az ő méretére, mert nem mindegy a kompresszió erőssége sem.
A Thausne gyógyászati segédeszközgyártónál készítették.
További ajánlott fórumok:
- Barátnőket keresek Budapesten
- Kézilabdázni hobbi szinten, erre keresek Lányokat Budapesten!
- Barátkozzunk.....nem jó Budapesten egyedül!
- Akik Budapesten születtek, de elköltöztek vidékre
- Szerinted is sok pofátlan ember él/van Budapesten?
- Laparoszkópos petefészek ciszta műtéthez megbízható nőgyógyászt ajánlanátok Budapesten?