Hol és kinél jó ill. érdemes szülni Budapesten? (beszélgetés)
Én meg, kiderítettem, hogy az Uzsoki kórházhoz tartozok, mert Bp-Zuglóban lakunk. Már három doki neve merült fel eddig,hogy nagyon jók:Mecsér, Csapó és Fábián.
Én abba reménykedem,hogy felváltva tudna járni hozzám anyósom meg anyukám, legalább is az első hetekben.
Félek is, de nekem még van időm> Augusztus 24-re várom a picit!!
Én dr.Tóth Péternél fogok szülni.Sztem nagyon rendes doki.Mindíg mindent elintéz,lelkiismeretes.Szülésznőm is lesz.Ő Dömötör Margit.Már most nagyon szimpi ,mikor beszéltem vele.
Azért is örülök hogy fogadtam szülésznőt mert lehet a dokim nem lesz itthon mikor szülök.Most fog a jövő héten kimenni külföldre.
Ha nem jön hamarabb a baba akkor itt lesz a szülésnél.De hát sose lehet tudni.
Én még ugyan nem szültem de oda jártam.
dokit váltottam,mert nem voltam megelégedve!!
maga a nögyógyászati része borzalom higgyétek el!!
sobel doki aranyos csak ne tartozna ö is ilyen fiatalon a pénzéhes dokikhoz!!!
Tündi te kinél fogsz szülni??
Szia!
Én májusban fogok szülni.Nekem se nagyon lesz segítségem.Anyukám fog feljönni Pestre 2 hétre segíteni.Utána a férjem lesz a segítségem.
Én a SOTE II nőin fogok szülni.Én nagyon meg vagyok elégedve a dokimmal
Debreceni vagyok, de nemsokára Budapestre költözök a férjemmel XIV.kerületbe.Én ragaszkodnék,hogy itt szüljek Debrecenbe,mert már van egy nagyon jó dokim, meg nem is beszélve arról,hogy csak lenne itt segítségem/szülők,anyós stb./De a férjem ragaszkodik Budapesthez...de ott nem is ismerek senkit sem:(
Tudna nekem valaki segíteni?????
További ajánlott fórumok:
- Debrecenben szülni kinél? (Török Péter? Krasznai Zoárd?)
- Olyan nőgyógyászt keresek Budapesten akinél lehet választani a császárt!
- Van itt olyan, aki a debreceni klinikán fog szülni áprilisban, és ha igen, kinél?
- Van Budapesten zöldséges, akinél bankkártyával is lehet fizetni?
- Tudtok ajánlani jó nőgyógyászt Budapesten? Hol és kinél érdemes szülni?
- Tudnátok nekem Budapesten olyan boltot, eladót, tenyésztőt ajánlani ahol/akinél tudnék pár egészséges plattit vásárolni?