Hogy/hol lehet átváltani az új Gmail nézetre? (tudásbázis)
Csevegőbe beíródott az összes név/cím, akinek valaha írtam :) Egyesével kiszedegettem őket.
Nekem fixen maradt a csevegősök neve. Nem tűnik el, marad végig, amig fent vagyok.
Talán a alap beállításoknál nézd meg, hátha elugrott valami. Úgy emlékszem, hogy ott lehet beállítani, hogy mindig látható legyen.
Ezt ma már nem tudod megtenni, mert ez lett a végleges forma.
Hol? Korábban volt a jobb alsó sarokban erre lehetőség. Máshová került?
nekem is átállította,de kb 2 másodperc után inkább visszaállítottam a régi nézetet.nem igazán tetszik az új :S
lényegi különbség van... a bal oldali sáv a nevekkel, címekkel állandó takarásban van, és kattogtatni kell az egérrel, ha látni szeretném, ki van éppen a csevegőben. Igaz, az alsó részt nagyobbítani lehet, de csak felfelé húzással, ami még jobban takarja a névsort. Úgy ahogy van, tré...
Nekem már tegnap automatikusan átváltott, ahogy beléptem. Szerencsére nem olyan nagy a különbség, így hamar meg lehet szokni.
Ma reggeltől végképp az új nézetre állítódott, és a Beállításokban nem szerepel Váltás régi nézetre.
Valaki még járt így?
Frissítsd le... aztán teljesen a lap alján, a tálca feletti részen lesz, szinte beleolvad a háttérbe...
Sziasztok, hát én tök vaksi vagyok, de nem látom a jobb sarokba, hogy hol kínálja fel az átváltást. :S
Szerintem is nagyon jó lett. Én már 1-2 napja átváltok-visszaváltok, szokom.... az "íróasztal" témával nagyon szép és letisztult. A leveleknél a fele funkció csak akkor látszik, amikor kijelöljük, így nincs telezsúfolva "gombokkal", szerintem jó lett. Bár én alapvetően nem szeretem a változtatásokat, 1-2 nap után átálltam.
Jézusom... Tényleg... :D :D Bocsi.... :D
Mert Te nem a gmail.com-ot használod,hanem a .hu-t.Azon most nincs semmi változás.Csak az eredetit érinti :))
Hát, még mindíg bénának érzem magam... Most csináltam egy fotót, hogy mit mutat nekem, ha belépek a gmail-emre. Segítetek?
Az adatlapomon van a fotó.
Nekem nagyon tetszik az új gmail.Nem átláthatatlan,csak még szokatlan :)) Szebb,jobb így.A régi olyan sablonos és uncsi volt,ideje volt már nekik is beújítaniuk :))
Köszönöm!
Így már sokkal jobb.
bejelentkezel a régibe, az óra felett a választási lehetőség
Sziasztok! Lehet én vagyok a béna, de nekem a jobb alsó sarokban semmi nincs. Megnézném én is, milyen az új, ha már tudom, hogy vissza válthatok, ha nem tetszik. :)
Remélem, hogy itt az "átmenetileg" szócska nem azt jelenti, hogy későbbiekben az új verziót mindenkinek lenyomják a torkán :)
Köszi!:)
Így már mindjárt jobb.
Jobb felső sarok - Fogaskerék- Átmenetileg visszatérek a régi felülethez
Én csak kíváncsiságból váltottam át az egyik fiókom, de megbántam. Valóban elég bonyolult, nekem már a kinézete sem tetszik.
Viszont én is örülnék, ha valaki elárulná, hogy lehet vissza váltani?????
Ne válts át, nem jó.
És hogy lehet vissza ? :D
Nem maradnál le semmiről, ha nem váltanál át. Szerintem tök szar. Össze-vissza kell keresgetni rajta, össze-vissza gördítgetni (külön, ha látni akarod, ki van fent, és külön a mailjeid között) . Abszolút átláthatatlan.
Nálam a jobb alsó sarokban kínálja fel.
Hogy/hol lehet átválltani az új gmail nézetre?
További ajánlott fórumok: