Hogyan zajlik egy vakbélműtét? (tudásbázis)
ja a dokimat 6napra rá láttam amikor kiszedte a kapcsokat:S amúgy kedvesek voltak a szt imrében akkoriban:)
sógoromat idén a jánosban műtötték vakbéllel...hááááááát jó csúnyán varrták össze is és minősíthetetlen volt a bánásmód is...viszont a szt imrébeől küldték át fájóoldallal bkv-n...
25percig tartott, utána hatott az altató kb 7órán át:) nekem nem fájt a torkom...azt mondták ha jól veszik ki a csövet nem fog kaparni utána...hát jól vették ki:)))
engem kapcsoltak nem varrtak, nem volt vészes, bár nagy a fájdalomküszöböm, nem szokásom rinyálni minden fájdalomnál:P szvl ki lehet bírni utána is, a lényeg hogy nem mozogtam csakha szabadott már, akkor viszont sokat hogy ne legyen gond a felépülésemmel:)
nem tudom milyenek a vakbeles dokik én a baleseti sebészeten voltam. este megműtöttek és másnap (asszem) hazajöttem
meg már nem is nagyon emlékszem az egészre, kivéve amit az előbb írtam
Kb. mennyi ideig tart? Minden esetben elaltatják a beteget?
Hogyan viselkednek az emberek mikor felébrednek altatás után? Nagyon kómásak ébredés után?
Veled (ha volt műtéted) kedvesek voltak a dokik?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan zajlik az abortusz?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Mennyire fájdalmas a vakbélműtét?
- Mesélnél a vakbélműtétedről?
- A vakbélműtét helyén egy vörös csík jelent meg, mi lehet?
- Kérdések és tapasztalatok a vakbélműtétről