Hogyan védekezhetünk (beszélgetés)
Szerintem van más lehetőség,csak egyik sem kényelmes.
Ha én lennék ebben a helyzetben biztos azon lettem volna a harmadik gyerek után,hogy a férjem műtesse meg magát. Állítólag a legegyszerűbben kivitelezhető "dolog".
Pesszárium vagy méhszájsapka spermiciddel, de 2 hónapra drága és macerás megtanulni
A hormonos dolgok egy hónap után használhatók biztonsággal óvszer nélkül
Én is a gumit javaslom
Ezek szerint marad a régi "fiatalos" módszer a gumi .
Párommal imádjuk egymást ami 20 év után elég ritka,de igen ő is belátta nincs más opció
Köszönöm a válaszokat
Szóval amiről nem hallottál, az nincs!
Pl: latex allergia, vagy az a férfi, aki lelankad ha hozzáér a gumi, vagy akkora farka van, hogy a legnagyobb méret is szorítja
Ha kevebb is az a hormon, de nem javallt valoszinuleg.
A pesszarium meg eleg maceras. Foleg, ha hozzavetjuk, hogy mennyi egy gumit feldobni, es levenni. Es csak meg sem probalja.
Gumi! Nem bír ki két hónapot? Eddig biztosítottad a védekezést, a minimum, hogy most ő is oda tegye magát!
10 éve gumit használunk! Soha nem csalunk!! Mi az, hogy nem akarja, akkor két hónap puncimentesség?
Sziasztok kedves beszélgető társak!
Ma vettem le a spirált ,( nem akarok terhes lenni , van 3 gyerekem).
Elég régóta volt felrakva ,így mást nem is használtunk védekezésre .
Szeretnék valami jó módszert választani kb 2 hónapra mert ekkor újra felkerül az új spirál
A lábam miatt a gyógyszer kitárt
Injekció inkább nem
Pharmatex az orvos nem javasolja
Gumi a párom nem akarja
Lenne e valami más védekezési módszer erre a kis időre?
Negatív kommentet nem kérek,hogy ne sexeljünk ,az nem opció
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Fórumozás, de hogyan?
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Megtámadták a hangyák a medencénket. Hogyan védekezhetünk ellenük?
- Ellepett minket egy fajta állat: rengeteg lába van és írtó gyors. Segítsetek! Milyen állat és hogy védekezhetnék ellene?
- Kullancsok és fülbemászók távoltartása. Kb 2 hét múlva olyan helyre kell mennem egy hétre, ahol nagyon sok van ezekből. Hogyan védekezhetek?