Hogyan tudom kártyafüggetlenné tenni a telefonomat? Van rá valami kód? (tudásbázis)
Ez szép és talán segít amit írtatok, DE !!!
Függetlenítés Tilos mivel a magyarországi törvények alapján a telefon házilagos függetlenítése tilos (értelemszerűen a szolgáltatónál végzett függetlenítés nem tartozik ide).
Otthon nem függetleníthetjük a telefonunkat, sőt, sarki GSM boltba sem vihetjük el, mert az egyrészt azonnali garanciavesztéssel jár, másrészt a BTK 300 §/C szerint törvénybe ütközik, hiszen vétséget követ el, aki adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, így két évig terjedő szabadságvesztéssel, közmunkával vagy pénzbírsággal büntethető.
ha lejárt a hűségidőd, akkor a szolgáltatódnál jó drága pénzért (ami nem éri meg) függetleníttetheted.
minden más módszer illegális, és bukod a garanciát.
(de amúgy bármelyik sufnigsm boltba bemész, segíteni fognak, vagy legalábbis megmondják, hogy az adott típussal mit lehet kezdeni)
Párszáz forint csak, és a telefonod sem veszti el a garanciáját.
Ez talán fontos :)
Hát, a lelkem elég szőke, szóval nem tudom pontosan hogyan, de működik :)
Egy kicsi nyák-szerű lemezke, az a lényeg, hogy a sim kártya mögé bedugod a telóba, és függetleníti.
Aki árulja, ott mindig fel van sorolva, hogy milyen típusú telóhoz jó.
További ajánlott fórumok:
- Sony Ericsson telefonomat nem tudom összekötni a számítógéppel, pedig eddig jó volt. Mit tegyek?
- Hogy lehet kártyafüggetlenné tenni egy telefont, hol találok hozzá kódot?
- Hogyan lehet kártyafüggetleníteni a mobiltelefont?Szolgáltatót váltanék, de a telefonom nem akarom lecserélni.
- Mit tudok tenni, ha letiltott a Huawei X3 telefonom és a jelszót sem tudom?
- Mobiltelefonom nem akar feléledni, mit lehetne tenni?
- A telefonom néha magától felcsatlakozik a netre. Mit lehet tenni?