Hogyan tudom a bolhát kiűzni? (tudásbázis)
Szia!
Egyszer hozzá szóltál a fórumomon feltett kérdésre.
Ne haragudj hogy írok csak azt szeretném megkérdezni hogy ezt a biokill rovarölőt hol tudjuk megvenni mert eddig sehol nem találtuk:(és bolhák mégmindig vannak....
Köszönöm.
Éva
hálistenek nem ült sehol a kutya csak körbeszaladta a nappalit...
tegnap mindent átporszívóztam de ma már két döggel találkoztam:(
reggel megcsinálom és csak délbe jövünk haza az már nem lesz káros ugye?
köszönöm a válaszokat!
a melegvízes tipp nem jött be:(
remélem megtudjuk oldani!!!szorítsatok!
inszekticid. nem ártalmas semmire sem. 1500ft körül van.
de szerintem a kutyát is érdemes lenne folyatamosan ápolni, mert neki sem tesz jót ha "bolhái vannak"....
Ezen a képen jobban látszik.
Kutyára is lehet fújni.
Nekem ezt a kutya kozmetikus mondta.
És használtam is kutyára.
1
Biokill Pumpás Rovarölő 0.5 L
Forgalmazó
kohazy.hu
1 330 Ft
Részletek
BioKill - Késleltetett hatású, biológiailag lebomló, szagtalan, hosszantartó hatású rovarirtó permet; nem hagy foltot Összetétel: 0,25% permetrin Gyógyszerforma: Permetezéshez oldat Felhasználható a következő kártevők ellen: hangya, bolha, csótány, ágyi poloska, poloska, ruhamoly, molylepke valamint egyéb... Tovább
1
Azt hogy a lakásból hogyan tüntesd el sajnos nem tudom, mert e téren nincs tapasztalatom.
De a kutyából sem ártana eltüntetni őket, mivel azt a simogatással, szeretgetéssel is össze lehet szedni és már újra a lakásban lesz megint a bolha sereg.
Fürdetés direkt ilyen samponnal, alapos fésülés, bolha nyakörv, majd cseppek.
Sziasztok!
Szombaton valahogy belógott a palotapincsink a házba:(ez elég volt arra hogy itt hagya a bolháit:(
tudtok tanácsot adni hogyan tűntessem el őket?van egy 8hónapos fiam rá nem veszélyes mondjuk a csípése?
További ajánlott fórumok:
- Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá.
- Hogyan szabaduljak meg a bolhától?
- Hogyan lehet kutyából kiirtani a bolhát?
- Hogyan tudom a macskából (és mindenhonnan) kiirtani a bolhát?
- Épület falába beköltöztek a békák, hogyan lehet onnan kiűzni őket?
- HOgyan lehet kiűzni a gyíkokat a házból? A harmadik kisgyíkot lapátoltuk vissza a kertbe. Az utolsót sajnos már az emeleten találtuk...