Hogyan tudok cikket vagy receptet kiírni? (tudásbázis)
Bocsánat lemaradt ..., ugyan így lehet kigyüjteni cikkeket is.
Nem csak golyóstollal,... ötlettel is , több lépésben.
- Receptek menü - jobb oldalon -katt.
- Megfelelő recept kinyitása - katt.
- A kinyitott recept kijelölése - bal egérgombbal.
- A kijelölt rész átmásolása - jobb egérgomb- katt.
- Lenyíló ablak - Másolás - katt.
- Egy üres Word oldal megnyitása - bal egérgombbal.
- Szöveg beillesztése - jobb egérgomb - katt.,
- Lenyíló ablak - Beillesztés - katt.
- Fájl menü / Mentés másként / megfelelő MAPA - katt.
Utánna ugy rendezed, alakitod, masszírozod ahogy akarod.
Jó recept gyűjtést!
Megnézni a receptekre kattintasz, egyszerű. Kiirni én a kedvencekbe szoktam, pontosabban elmentem. Jobb katt a receptre és akkor megjelenik egy lista és ott megkeresem a hozzáadás a kedvencekhez sort arra rákattintokbal kattmegjelenik egy ablak és ott a megfelelö ok-ra kattintok. Van lehetőség mappát nyitni, én oda mentem el a különböző recepteket.
szisztok!én igen csak uj vagyok,és engem is érdekelne sok recept.hogyan tudom megnézni őket?
A Cikkeid-nél ezt látom:
"csak saját írású cikket fogadunk el, máshonnan másoltat nem!"
akkor mégis hogyan tegyem láthatóvá a fórumban, hisz a cikkben minden leírt szó fontos lenne, írjam át a saját szavaimmal?
Szia
A saját menüdben irja,hogy receptjeid ,kattintsál rá ,és ottan irni fogja új recept ,oda irhatsz ki.
Igazad van. Bele lehet jönni a keresgélésbe, és ami annyira érdekel, azt kinyomtatom és elteszem.
A honlapon való keresés a mi gépünket terheli, nem a tied. :)
Kissé lassú a gépem és én szeretek mindent gyorsan, és egy helyen megtalálni. Szeretem renben és a saját elképzeléseim szerint tartani, és intézni a dolgaimat.
A keresés funkció miért nem elegendő neked?
Az itt szereplő receptek közül szeretnél kiírni néhányat magadnak, vagy új receptet szeretnél feltölteni?
Nem tudom,hogy hogyan lehet recepteket kiírni.Segítsetek.Köszi
Cikket HOXA-nak kell küldeni lent van, mint moderátor, nekem is így indult el az első cikkem 2007.02.19.-én
Az adatlapodra nem tudom lehet-e, de csinálj naplót és oda be tudod másolni.
Igen. Vannak olyan cikkek, amik tetszenek, olyan témájúak, ami érdekel, és úgy gondoltam, ha kimásolhatnám az adatlapomra, akkor könnyebben megtalálnám, ha elszeretném mégegyszer olvasni.
az itt szereplő cikket, vagy receptet szeretnéd saját magadnak kimásolni?
Köszi. Azt tudtam, hogyan tudok új, saját cikket írni, csak azt hittem, hogy a már fentlévőket valahogy be lehet másolni.
Ui: Nagyon szép a kerted! :)
Cikket a bal oldali felső menüdben található Cikkeid gombbal.
Receptet pedig a jobb oldali Receptek szóra kattintva, az új recept gombbal.
Hogy érted konkrétan a kérdésedet?
Hogyan tudok cikket vagy receptet kiírni?
További ajánlott fórumok: