Hogyan tudok receptet kinyomtatni az oldalról? (tudásbázis)
Én innen szoktam. Kijelölöm a receptet és fájl menü- nyomtatás- kijelölt terület.
Csak mostanában az a gondom nekem nagyon kicsi betűvel nyomtatja. Nem tudja valaki mi a gond?
Az egérrel jelöld ki azt, amit ki szeretnél nyomtatni. Nyomd meg a ctrl+c kombinációt, ezzel kimásolod, majd nyisd meg a world-öt, klikkelj bele és nyomd meg a ctrl+v kombinációt, ezzel bemásolod. Vagy a kijelölés után az egéren nyomd meg a "másik" gombot, a jobb oldalit, ott nyomd meg a másol vagy a copy gombot, majd a world-ben szintén beleklikkelve a jobb gombbal a beilleszt vagy a paste gombot. Majd a worldben megkeresed a nyomtatást: fájl-nyomtatás, vagy megnyomod a ctrl+p kombinációt, ez a nyomtatás parancsa. Persze a nyomtató legyen bekapcsolva.
Miért kell a world-be átmásolni? Mert nélküle a honlap egész oldalát ki fogja nyomtatni, olyanokat is, amik nem kellenek, akár 2-3 lapot is ki fog nyomtatni, lesz ott háttértől kezdve minden, ami fölösleges, elég csak a szöveg plusz a kép, ha az is van a recepthez.
Böngésző file menüje, nyomtatás
Vagy ctrl C, ctrl V-vel másold wordbe és onnan.
További ajánlott fórumok:
- EXCEL-ben jártasak, segítsetek!A nyomtatóm egy adott dokumentum egy adott sorát nem hajlandó kinyomtatni. Miért?
- Hogyan tudok cikket vagy receptet kiírni?
- Tud valaki receptet adni, hogyan tudok kosárlabda alakú tortát csinálni?
- Keresek egy süti receptet (leírom, amit tudok róla)
- Hogy tudok beilleszteni valamit az alábbi oldalról?
- Kaptam e-mailben egy üzenetet, amit nem tudok kinyomtatni. Csak kockák lesznek a betűk helyén. Mit tegyek?