Hogyan tudnék lefogyni 30 kg-ot szeptemberre? (beszélgetős fórum)
csak azért macerás, mert időigényes beszerezni dolgokat hozzá. kényelmesebb levenni a megszokott kajákat a polcról.
a dietetikusoknak elég nehéz dolguk van. mert nem minden működi úgy, ahogy tanulják, de ezt tapasztalni fogod. vagy már tapasztalod.
köszönöm a segítséget és megfogadom a tanácsaid, csak nagyon-nagyon nehéz :S
Neked meg grat nagyon kitartó vagy és így kéne táplálkoznia legtöbb embernek Magyarországon :) dietetikusnak készülök .És ez pont onnan jött, h egész életemben küzdöttem a kajákkal, test súllyal,bulimiával vagy épp anorexiával..
na de holnaptól megpróbálok minden paleós dolgot betartani. :) remélem sikerül.
tojás: nem hízlal a tojássárgája, és sok vitamin van benne, ami neked kifejezetten PCOS jót tenne.
Edd meg!!:-D
a tofu szója, és amit mi európaiak megeszünk az nem fermentált, gyors érlelésű és nem tud belőle távozni a rengeteg méreganyag belőle. azonkívül kerüld el az összes szójaterméket, mert még jobban belepiszkít a PCOS-sedbe, majd hosszú távon ezt tapasztalhatod.
a szénhidrát hányásod meg szerintem majdnem egyenes út a refluxhoz. a szénhidrátok olyan gázokat eregetnek a gyomrodban, ami ingerli a gyomrot és azt a kiskaput, ami elzárja a nyelőcsőtől.
Én reggelire imádom a tonhalat, meg tojást és sok salátát hozzá. ebédre választok párolt zöldség és sült hús között, mert menza van, de ha van párolt káposzta, akkor azt. salátabár is van, abból is válogatok. levest nem eszek, mert az mind múűanyagból van itt. délután gyümit rágcsálok, meg van nálam vagy mandula kesudió vacsira meg bacont ettem pl. vettem póréhagymát. ezt tegnap:-DD
a baconban sajna van egy kis cukker meg még valami, de ringa márka az még jó, talán. vagy a délhúsos is belefér. egyelőre két gyerek mellett heti kétszer tornázok, egy órát elég intenzíven. fogytam is tőle, meg a gatya is lötyög. most vagyok 56,6 kiló. még legalább 5 kilót akarok fogyni.havi egy kiló a cél.
Igen tudom, h a tojás egészséges, de azt is tudom h a tojás sárgája hízlal :S tofun gondolkodtam még, mert az jót tenne a PCOS nak is , de erről nem találtam szendit Szendi Gábor honlapján:S
És igen sajna nálam az ilyen tipusú szénhidrátok túlesvést váltanak ki, ez meg hányás :S
Köszi talentum.
Mert én betartom a a paleot , de én nem sütögetek meg főzőcskézek paleos szakácskönyvből, hanem sok-sok gyümölcs nyersen , sok párolt zöldség jól megfűszerezve és sok főzelék. Én pl nem vagyok nagyon hús párti , mint említettem és helyette eszem a túrót, sok gomba, tojásfehérje :) És ha lehetne helyettesíteni olyan tejtermékkel ami jó az szuper lenne
Ez igaz és tudom sajna, a gént arra értettem, h vannak akik bármit bármikor esznek és mégis vékonyak maradnak.
De akkor azt mondod , h a tejtől még a gyulladáy meg van bennem? És mivel lehet őótolni , mármint a
laktózmentes tej és túró az jó?Mert én szinte túró függő vagyok :) és a gyümölcs ízét mivel lehetne még feldobni?
Igen egyett értek, h tényleg nem a zsírt kell nézni, hanem szerintem összeségében miket tartalmaz. Én 97kg-ra sikeresen felhíztam és utána 57kg-ra meg úgy fogytam le , h sosem éheztem, sőt én imádok a tv előtt fekve akár órákon át eszegetni és erről soha nem is tudtam leszokni és nem is kellett.
De én a tejtermékeket azért is ettem, mert imádom a tejes kávét és és nem vagyok nagyon hús párti de fehérje és némi zsír kell a vitaminok miatt, na meg a kalcium a csontoknak és a fogaknak.Jah és nem egy szerencsés génekkel rendelkező valaki vagyok, mert PCOS és IR es is vagyok :)
Egy biztos, h minden fogyás alapja a mozgás, és nem kell hozzá sem konditerem sem egyébb eszközök. Én Pécsett lakom , ráadásul a hegyen és annyi volt az én mozgásom, h bárhova mentem gyalog mentem.
Jah és 187 cm avgyok :)
Szia!Köszönöm hogy ilyen hamar válaszoltál.Ha esetleg lesz időd leírnál néhány reggelinek valót!Az ebéd és a vacsi nem okozna gondot de mi legyen a reggeli hogy azért erőm is legyen a munkához.És te egyből keményen kezdted vagy szép lassan mentél be a fogyózásba?Én most -5 kg-nál tarrtok.De nem egyszerre hagytam el az evést hanem először csak a vacsit hagytam el .Most itt tartok.Mit eszel kenyér helyett?Mozogsz is valamit,szobabringa,kocogás?Kérlek írj!Nincs akivel megtudnám beszélni!Iszol esetleg vaalmilyen teát?Nem lett szorulásod a fogyókúrától?Bocs a sok kérdésért!Reménykedve várom válaszod!Szép hétvégét kívánok neked és családodnak!
szia
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehetne kb.15-20 kg-ot lefogyni pár hónap alatt?
- Szeretnék 35 kg-ot lefogyni! Hogy kezdjek neki?
- Valaki tudna tippet adni, hogy tudok lefogyni két iszonyatosan makacs kg-ot, ami a napi futások ellenére sem moccan?
- Szerintetek mennyi idő alatt lehet lefogyni 5 kg-ot?
- Hogyan adhatnám le az utolsó 5-6 kilót lehetőleg szeptemberig?
- Mit reagálnátok hogyan vennétek, ha az iskola a beiratkozás után 1 héttel közölné, hogy szeptembertől máshol működik az iskola?