Hogyan tudnám minél előbb megszüntetni 3,5 hós babám 2 hete elhúzódó nátháját? (tudásbázis)
Én bátran ajánlom neked a Homeopátiás készítményeket
nem minősítik gyógyszernek de nálunk bevált!!
Nekem a védőnő ajánlotta!!Gyógyszertárban lehet kapni!
Szia
Nekem is ennyi idős a babám, és én akárhányszor észrevettem, hogy kicsit többet trüsszög, vagy folyik az orra, mindig egy-két csepp anyatejet cseppententek bele mármint az orrába, ezt az orvosom javasolta.
Szeintem nagyon jó, pár nap alatt, mindig elmúlik, s nem kell mást használni.
Az oltás miatt, meg ne aggódj, nem baj, ha később kapja meg, az a lényeg, hogy múljon el a nátha.
Mielőbbi gyógyulást kívánok.
Ancsi
akkor orrszívó. azzal kiszedheted a taknyot
más nemigen jó. hisz csak nátha. ennyi.
vagy c-vitamin.
de akkor még ugyis taknyos. tehát érdemes az orrszivó.
aztán majd elmúlik. nem tehetsz sokat
figyi az a baj hogy nappal már meleg van este még hideg. fűtés viszont nincs,hacsak te nem gázos lakásban laksz.
igy tudsz fűteni.ugyanis ettől az összevissza időtől taknyos a gyerek. majd elmúlik ha jobb idő lesz. addig ha tele van az orra szivd ki orrszívóval.
A Cebion csepp extra adagban, napi 20-25 csepp szerintem szuper. Orrszívás porszívóval és a Nasivin csepp nekem 3 nappos eredményt hozott.
De én mostmár minden nap adom neki a 15-20 csepp Cebiont és azóta sosem volt beteg. Már fél éve.
Nálunk a náthára C-vitamin, csipkebogyó tea és hárstea szokott segíteni, és párásítás!
Egyébként orrdugulásnál Sterimar spray, orrcsepp, Baby luuf balzsam és sok-sok orrszívás!
Az oltás miatt ne aggódj, megkapja később, ha már meggyógyult.
Az oltás is eltolódhat egy kicsit, nem lesz belőle probléma.
Hiába is akarnád siettetni, semmi sem annyira hatásos, hogy hirtelen meggyógyuljon.
igen csak nekünk oltást kellene kapni és azért is "sürgős" különben nem aggasztana annyira, a fiamnál is volt hogy 3-4 hétig elhúzodott, de akkor neki nem kellett oltást kapnia
azért lenne szükségem minnél több jobb ötletre
Orvos,első körben..de ezt úgyis tudod(csak muszáj ugye a doki),magamtól meg én a következőt csináltam, nap alatt rendbejött Lona.:
-tengervizes orrspray,ha lazítani kell,másképp nem fontos
-orrszívás utána(porszívóssal)
-ezek után a megfelelő orrcsepp
Aztán:fürdővizébe valami légúttisztító lötty(mentolos,vagy valmi gyógynövényes,de a kamilla is jó).
Napközben sokat szellőztetni a lakásban,hogy gyakran kapjon friss levegőt,ne álljon a szoba levegője.
Párologtatni illóolajjal,én az Olbas-féle mentolos cseppeket használtam,veszett erős,csak 3-5 csepp meleg vízbe,alatta kis gyertya...és egész szobában szuper,főleg éjjel.Éjszakára elég ha forró a víz,fél éjszaka jó .
Fekvő helyén a matracot 1-2 könnyvvel a fejrésznél megemelni.
Néha bekenni a mellkasát megfelelő krémmel.
Én ezt tenném,de biztosan lesz még ötlet.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Milyen házi praktikával tudnám megszüntetni a lakásban a párásodást?
- Ha bekapcsolom a sz.gépet megjelenik a bejelenkeztető képernyő, és kiírja hogy válasszak felhasználói ikont. Hogy tudnám ezt megszüntetni?
- Az édesítőszer mellékízét mivel tudnám megszüntetni?
- Canon MP240-es nyomtatón hogyan tudnám a színes patron hiba üzenetét megszüntetni, hogy más funkciók működjenek?