Hogyan tudnám elmulasztani a rossz érzéseket? (beszélgetés)
En életemben először beteget jelentettem.par hete, amikor nem voltam az. Senki nem kételkedett, mert én mindig megyek bárki helyett, vagy tokok 11-12 órát, ha nincs, aki megcsinálja a melót.
Most "görény módon" itthon leszek két napig. És tudom, hogy meg fognak dogleni, és kikurnak velem a pénteki reggeleel, mert nem töltenek fel.
De a kura főnököm nem kommunikál. Ha holnap hív, nem veszem fel, mert ő sem veszi fel, ha ötfős.
Köszönöm mindenkinek.
Esténként igyekszem magam olyan dolgokkal lefoglalni, amiket szeretek.
A reggel szinte mindig más, de próbálok valamit változtatni ezen felül is.
Változtass apróbb dolgokon, hogy a reggel másként legyen.
Nekem 6 éve ugyanolyan nagy vonalakban, de minden nap, minden reggel lehet picikét más.
Tegyél be egy kellemes zenét, ígyál egy teát és a többi...
A problémám nem most kezdődött. A lényeg annyi, hogy az elmúlt pár hónapban elég sok problémával kellett szembenéznem, amik bizony hatással voltak rám.
Főleg a reggelek voltak nehezek, mikor "rám szakadt" minden, de ezek az érzések többé-kevésbé csillapodtak napközben.
A gondom igazából az, hogy azok a problémák, amik ezt a hangulatot kiváltották nálam, már megoldódtak, tehát gyakorlatilag nincs okom arra, hogy "letargiába essek", de mégis, minden reggel ugyanúgy indul, mint korábban.
Mit tehetnék, hogy elmúljon ez a nyomasztó, rossz érzés belőlem?
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a pattanásos bőr ellen? Hogyan lehet elmulasztani?
- Mit tennél, ha elmulasztottad volna az igaz szerelmet, de most visszakaphatnád?
- Szemölcsök rossz helyen - Hogyan tudnám én eltüntetni őket vagy kihez forduljak vele?
- Szeretkezés utáni görcsölő érzést mivel tudnám elmulasztani?
- Hogyan tudnám rossz szokásáról leszoktatni két éves kisfiam?
- 5 éves kislányom ma ráharapott a szájára.Estére már nagy pukli nött neki belűl és kifehéredett.Mivel tudnám elmúlasztani mihamarabb?