Hogyan törölhetném az euromailes postafiókomat?Egyáltalán lehetséges? (tudásbázis)
köszönöm a választ.
az admin végül megírta,ha 3 hónapig nem lépek ,be akkor törlődik magától.
sejtettem,hogy valami ilyesmi a megoldás,de azért csak megkérdeztem,mert nem minden e-mail szolgáltatónál van ez így...
még 1x köszi
Én most hallok róla először, de mivel a google a barátunk, én is ott olvastam utána gyorsan:
A szolgáltatás folyamatos biztosításának feltétele, hogy Felhasználó bizonyos időközönként webes felületen (tehát a www.euromail.hu címen) keresztül ellenőrizze postaládáját. Ez gyakorlatilag az alábbiakat jelenti:
- Ha Felhasználó több mint 3 hónapon keresztül nem lép be az euromail.hu-ra, postaládáját Szolgáltató felfüggeszti. Ekkor Felhasználó leveleket nem küldhet, illetve nem fogadhat, de azonosítója és korábbi levelei további 3 hónapig megmaradnak. Ezen időintervallumon belül egy egyszerű bejelentkezés automatikusan újraaktiválja a postafiókot, tehát visszaáll az eredeti szolgáltatás. - Ha Felhasználó e további 3 hónap elteltével sem jelentkezik be a rendszerbe, úgy postafiókja végleg megszűnik, a rendszerben található levelei törlődnek, azonosítója újra bárki által regisztrálhatóvá válik.
Sziasztok.
Használja valaki ezt a levelező rendszert?sajnos nem tudom törölni a fiókomat,az adminnak pedig hiába írok,semmi válasz.De én már nem akarom használni,csak feleslegesen van.
előre is köszi a segítséget.
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Lapos has rövid időn belül. Lehetséges?
- Iskolai érdemjegy kijavítása lehetséges?
- Nős férfi udvarolna? Lehetséges ez?
- 2 gyerek nevelése egyedül - lehetséges?
- Szerintetek hogy lehetséges az, hogy egy férfi és egy nő nagyon jól kijönnek, kedvelik egymást, érdekli őket a másik, mégsem alkotnak párt?