Hogyan tegyem le a Cipralexet és Frontint? (tudásbázis kérdés)
Nálam a rivotrilt állították le . Ķórházban . Visszagondolva nem volt túl nehéz . De ha lelkileg is ragaszkodtam volna hozzá ,akkor nehezebb lett volna
.
Lehet hogy ez valalmi gyomorideg miatt van?"
Lehet!
"Évek óta Cipralexet és napi 1 frontint... "
Gondolom pszichiáter irta fel és nem láborvos
Miért teccett anyira felvenni a vizet hogy idegbetegségnek neveztem azt ami az?
Lerakod és áttevődhet más testrészre a fizikális tünet
Nem sorolom végig, a pánikbetegség mennyi különböző testi tünetet tud produkálni
Pánik vagy idegbetegség ebben az esetben egykutya
Olvasgass a gyomoridegröl
Ha kell, én nem hagynám abba. Ha gondolod hagyd abba, nem vagy rászokva, mint egy kábszeres.
szia
Van tapasztalatod?
Képzeljétek el hogy mióta csökkentettem a frontint azóta ég a gyomrom szinte napi szinten s fáj és ilyen soha nem volt ...
Lehet hogy ez valalmi gyomorideg miatt van?
Pont tegnap mondja az egyik rokonom hogy nem azóta van ez mióta a frontinbol kevesebbet szedek és akkor gondolkodtam hogy de igen..
Szerintetek véletlen egybeesés vagy okozhatja a gyógyszeradag csökkentése?
sziasztok.
Most már több mint 2 hete szedek 0.25öt.Semmi elvonási tünetet nem éreztem...
Azon gondolkodom hogy hagyjam el ezt is vagy először felezzem meg? Szerintetek?
Az orvos szerint hagyjam el de én nem akarok tüneteket....Ezekbe az orvosokba én nem bízok..
Sziasztok.
Megfeleztem 0.25re ,egyenlőre semmi gond,remélem ezt is el tudom majd hagyni ...
Nem vagyok idegbeteg:)
Abban az időszakban amikor elkezdtem szedni voltak gondjaim.......
Most azt érzem nekem erre nincs szükségem,ezért akarom letenni.
Homeopátiás bogyót szoktam szedni, és egész jó."
Aha! 100ezerszeres higitásban porcukor. A psziché mindenre képes és még az ellenkezőjére is
Miért akarod abbahagyni?
Az idegbetegségekre nincs gyógymód, max tüneti kezelés
Olyan mintha a cukorbeteg abba akarná hagyni az inzulint
Így van.
Eleve az az orvos, aki hagyja, hogy évekig Frontint szedj, olyasmit hagy, amit nem kéne. Frontin, Xanax, ezeket csak időlegesen szabad szedni, tartósan nem.
Én egy időben azért szedtem, mert nem volt Cipralexem. Csak akkor vettem be, ha elmentem itthonról, kb. egy felet, itthon soha (pánik ellen). Persze, aztán leszúrt a doktornőm, hogy minek szedtem, de mikor elhagytam, semmi se történt, pedig olvastam rémtörténeteket az elhagyásáról. A Cipralexet szedhetném a pánikra továbbra is, de nincs kedvem ezzel mérgezni magam. Egy felet időnként beveszek, ha úgy érzem, hogy kell. Homeopátiás bogyót szoktam szedni, és egész jó. Előbb-utóbb le kell állni minden bogyóval, mert nem lehet egy életen át kedélyjavítókon meg hasonlókon élni, ez nem megoldás.
sziasztok.
Az orvos az mondta hogy egyenlőre a Frontinrol kell leszokni ahogy ti is irtátok és majd ha ez megvan akkor a Cipralexröl. Egyszerre semmiképpen nem lehet ...
Aztmondta elődzör is felezzem egy ideig majd utána 2 naponta vegyek be felet..
Most a 0.5 ös helyett 0.25öst írt fel igy nemm kell eltörni hanem ez eleve fél adag
A Frontin nyugtató Cipralex meg kedély javító. Beszéld meg az orvosoddal mert nem mindenkinél hat egyformán. Lehet,hogy kapsz gyengébbet ezektől a le szokásra. De mindenképp beszéld meg a dokival.
Addig ne csinálj semmit.
Szia!
Általánosan írtam a tanácsot,én a Rivotrilró szoktam le,de csak az orvossal egyeztetve és az általa ajánlott módon.Nem volt panaszom
Nem olvastam el a hozzászólásokat.
A magam véleménye, hogy az orvosoddal beszéld meg, aki felírja. Nincs két egyforma ember, nem reagálunk cseppet sem egyformán a gyógyszerekre, már csak azért sem, mert más és más környezeti impulzusok érnek bennünket. Valószínű, amikor ezeket elkezdted szedni, ez volt a kisebbik rossz, hogy gyógyszert szedsz.
Valószínű használt is, mert úgy érzed leteszed.
Orvos nélkül ne tedd, ha mégis, akkor is legalább fokozatosan csökkentve, de többeket ismerek, akik letették a gyógyszert és bizony a későbbiekben a "betegségük" még erősebben jött elő.
negyedelve
de még így se biztos ,hogy le tudod tenni,vagy ha le is,nagyon nehezen.
ezeket nem véletlenül írják fel,van ,akinek élethosszig szedni kell,van akinek nem.Az állapotod határozza ezt meg,mennyire előrehaladott már a betegség.....
Én hetente csökkentettem és ez volt a baj.Több havonta kellett volna...
Elvonás van.Nehézlégzés a legrosszabb.De gyógyszer mellett is előfordul.Magas pulzus,szédülés...De,mint mondtam én pánikos vagyok nem tudom nálad mit váltana ki.
én csak reggel szedem a 0.5öt..
Van vlaami elvonási tünet amikor felzni kezdi az ember? Egyáltalán milyen ütemben kell csökkenteni?
Csak frontint.
Én is gondolkodtam,hogy megint megpróbálom,csak hosszú idő.Mivel én napi 3x szedem így felenként csökkentem.
csak Frontint szedsz? vagy mást is?
Én szorongásra, depresszióra szedem
szia. Van tapasztalatod?
Szedtem régebben RExetint és Jarvist is amiket fokozatosan tettem le és rosszul voltam mindegyiknél.. Ezért félek most is..