Szedhetem így is a Frontint? (tudásbázis kérdés)
én hat darab 0,25-össel is ideges lennék minden kis dolgon."
Ha egy dobozzal szednél be , akkor is ideges lennél amin anélkül
Frontin/Xanax nem arra való hogy valamin ne idegeskedjél fel
A fórumindító csak arra volt kíváncsi, hogy a 0,5 mg-os frontint ugyanúgy napi kétszerességgel szedje-e mint a 0,25 mg-ot.
Erre azt válaszoltuk ketten-hárman, hogy felezze meg a 0,5 mg-ot és reggel mondjuk vegye be az egyik felét, este a másik felét (abban a napszakban ahogy szokta) és ugyanott van, mintha kétszer vette volna be a 0.25 mg-ot.
Most szerintem kivételesen senkinek sem kellett volna "gyógyítania", nem erre irányult a kérdés! :-D
Félre? Dehogy. Csak kisit kifordítottam.
Amúgy tényleg ebből élnek. Az orvosok abból, hogy az emberek betegek s meg akarnak gyógyulni, a gyógyszergyárak meg abból, hogy gyógyszereket állítanak el, amelyek így-úgy meggyógyítják az embereket. Nincs ebben semmi kivetnivaló.
Ha meg valaki annyira ZEN, hogy ezt nem támogatja, akkor fordítson hátat neki, és örüljön, hogy megteheti.
Egy néhányan olyan bölcsen tudtok, az orvosok és betegek felett pálcát törni, hogy csak lesek. Honnan tudhatjátok, hogy muszáj neki szedni, vagy nem? Akinek a Herbária-s dolog beválik, Ő, vagy családtagja, még közel sem ment át a poklok, poklán.
Nem vagyok gyógyszerpárti, DE egyik ismerősöm, ha nem fordul orvoshoz, nem veszi be a gyógyszert, saját bevallása alapján, már megölte volna az unokáját, pedig ránézésre, a kutya nem mondaná meg, hogy baj van nála.
Volt olyan időszakom, hogy 3 hónapig nap 3* szedtem 0.5 mg-t és nem szoktam rá! Akkor sokat aludtam, nagyon magamalatt voltam, de amikor akartam, leszoktam róla!
Törd szét a tablettát kétfelé, az megfelel annak, mintha kétszer vennél be 0.25 mg-t.
Fel a fejjel!
Álmosabb leszel.
Amúgy igen, tényleg ha egyszer kipróbálja az ember hozzá lehet szokni. Én anno mikor rossz periódusban volt az életem bevettem egyet, tanácsra.
És annyira jó érzésem lett tőle, hogy napokig csak azzal tudtam aludni. De nem érdemes hozzászokni.
Nekem tönkretette egy vizsgaidőszakomat konkrétan, pedig nem amiatt szedtem... :S Amúgy én is feleztem mindig.
Egyre több kellett, mikor kiment a hatása, akkor meg borzasztóan ideges lettem és rám tört a szorongás. Természetes eredetűt próbáltál már?
Félreértettél!
Olvasd el megint.
Nem fog "elhülyülni " tőle, de felezd meg a 0.5mg-t!
Ha nem muszáj, ne szedj többet! De, hogy minden kis hülyeségtől ideges leszel, arra tényleg nem ez a legjobb gyógyír. Próbálj meg inkább vmi stresszlevezető tevékenységet találni magadnak, ami lenyugtat és bele tudod préselni a hétköznapjaidba ! :) Mozogj vmit stb....
Abból, hogy valaki nem tudja, hogy amennyiben eddig 2*0,25-öt szedett, akkor a 0,5-öst ketté kellene vágni és úgy beszedni?
Hát lehet.
azt hiszem, itt inkább matematikai probléma van : a 0,25 és a 0,5 viszonyának értelmezése.
Ha ugyanis az menne, nem született volna meg a fórumkérdés, mert annyira egyértelmű a válasz!
További ajánlott fórumok:
- Wedone hideg zsíroldó foltjait hogyan szedhetem ki a natúr fabútorból?
- Fogamzásgátló tabletta mellett szedhetem a Biovanne kapszulát?
- A nőgyógyászom "ránézésre" írta fel a gyógyszert. Szerintetek szedhetem?
- Foglalatba tört izzó maradványát mivel szedhetem ki?
- 90 napos diétát csinálom épp. Szedhetem mellette a Slim Fitet?
- Hogyan szedhetem ki a farmerom színét?