Hogyan találtatok rá erre a közösségi oldalra? (beszélgetés)
2006-7 környékén hiperaktivitással kapcsolatban keresgéltem, Hoxa-n elég sok cikk volt, de csak regisztrációval, hát regiztem, egy fantom névvel
Aztán pár év után töröltem magam. 2014 végén, ismét regiztem már a valós nevemmel.
Anno...jó 8 éve voltam már itt, a Google dobta ki az oldalt. Valami kisgyermekes témával kapcsolatban.
Nemrég regiztem újra...
Matrica cserebere miatt léptem be,ezt dobta ki a gugli.
Aztán itt ragadtam.
Én általában egy olyan fórumot kerestem, ahol amputáltak beszélgetnek. A férjem állt akkor amputáció előtt, de végül erre nem került sor.
Valahogy csak azt a fórumot mentettem. Eltelt valamennyi idő, mire rájöttem, hogy van itt más is.
Több, mint tíz éve történt, szóval rosseb sem emlékszik.
Gyanítom, valami terhességgel kapcsolatos téma kapcsán keveredtem ide.
További ajánlott fórumok:
- Közösségi oldalon hirdettem egy csizmát. Ma jöttek érte, kifizette a vevő. Erre most ír, hogy nem lett jó a méret, ti visszavennétek?
- Tesztek fel úgy képet közösségi oldalra, hogy aki a képen van meg se kérdezitek beleegyezik-e?
- Manapság hol és hogyan lehet ismerkedni? Merre bújkálnak a jóravaló szinglik:)? Hol találtatok rá a nagy Ő-re?
- Miért nem tud a férjem arra a közösségi oldalra regisztrálni, ahol én már fent vagyok?
- Regisztráltam egy közösségi oldalra, ahonnan visszaigazoló email-t kellett volna kapnom, de nem kaptam, miért?
- Hogyan kell képeket feltenni erre az oldalra?