Hogyan szőrtelenítsek? (tudásbázis)
Ha Neki ez tetszik...biztos van olyan nő, akinek bejön az ilyesmi.
(Annak ellenére, hogy az én pasim is egy partra vetett medve.:$ )
Párom szőrtelenítette egy exnő miatt a mellkasát is. A végtagjait sosem, nem is álltam volna vele szóba... :D
Na a mellkasát sem szőrteleníti már, kipattogzott a pólótól, irritálta, viszketett...én pedig szeretem a szőrös mellkasát, ma ez olyan ritka egy férfin, és szerintem tök szexi. :)
1-2 helyen persze ma már divat a csupaszság, de azért az, hogy a kezed és a lábad is csupasz legyen, szerintem nem férfias. nőként is utálok szőrteleníteni, el se tudom képzelni, hogy férfi fél napokat borotválkozzon...
Úgy értettem, hogy férfiként ne szőrteleníts:)
De ha már ez felvetődött; ha botorva alatt a sima eldobhatót érted, azzal szerintem nem fog menni. Max az intim területeken próbálkozz vele. (Egy kozmetikus ott is megcsinálná, de ha cikinek érzed, akkor marad a borotva.)
Pasiknál szerintem jobb a gyanta, ha bírod.
Hát ja....
Ha akármiből bármi lenne, mindenki terhes, megcsalt, elhagyott, stb. lenne. :)
A kipattogzás azért van általában, mert száraz a bőröd. Tehát kíméletes testápolóra lenne szükséged. Ha pedig már kijöttek a pattanások, hintőporral le tudod szárítani őket.
(Egyébként meg egyet értek az előttem szólókkal; ne borotváld Magad!:))
Konkrétan a kukid szőrös?
Mellette meg inkább borotva, bár .....
Elkezdtem az egész testes szőrteleníteni, jelenleg a sima 4 pengés Gillette borotvát használok, régin amikor 20 éves voltam, még nem volt ez szokás, mert akkoriban még csak a melegek csinálták, most úgy döntöttem hogy kipróbálom, mert ugye most már inkább a tisztasághoz van köze, és én az vagyok, 3 hete kezdtem, és sajnos a bőröm érzékeny, elég sok helyen ahol borotváltam pattanások jelentek meg, adjatok tanácsot ill öltetett ara hogy ne legyen pattanás a testemen.
Köszike.
További ajánlott fórumok:
- Végleges szőrtelenítés
- A végleges szőrtelenítés manapság
- Hogyan zajlik a kozmetikusnál a szőrtelenítés?
- Ki hogyan szőrtelenít intim területen? Mi a legtartósabb?
- Ki hogyan szokta szőrteleníteni a szája feletti részt?
- A nemi szervek és a végbélnyílás körüli érzékeny bőrterületet hogyan lehet szőrteleníteni?