Hogyan működik manapság a matek érettségi? (tudásbázis)
Köszönöm a válaszokat :D Nemsokára aktuális lesz a családban is az érettségi, azért érdeklődtem.
Violin!
Le tudnád írni a címét? Előre is köszi. :D
van egy olyan sejtésem, hogy nem a könyv színe a lényeg :D
nem hiszem, hogy a tananyag olyan nagyon változott volna az évek-évtizedek alatt, kb ugyanazokat kell tudni szerintem, úgyhogy gyanítom bármelyik kiadványból fel lehet készülni. (ez nem olyan, mint a történelem, hogy évtizedenként átírják:)))
Szia!
Én tavaly érettségiztem és nekünk 2 szürke illetve 1 sárga könyv kellett. De gyakorlás szempontjából 2005-tól fent vannak a korábbi matek érettségik tavaszi és őszi is megoldókulccsal és azok a feladat típusok szoktak előfordulni.
Ha esetleg közel laknánk egymáshoz oda is adnám a könyveket :)
Szerintem ugyan ez a zöld könyv kell most is:)
A fiam 5 éve érettségizett és neki is az kellett.
Régen, kb 1000 évvel ezelőtt :D még volt egy jó kis zöld könyvünk, amiből felkészültünk az érettségire, abból voltak akkor a feladatok.
De ez mostanában hogy megy? Most is meg van határozva, milyen könyből lesznek a feladatok? Mire jó az emelt szint?
További ajánlott fórumok:
- Matek érettségin mi kell a szóbelire?
- Matek érettségi példasort tud valaki valahol?
- Matek érettségi első részénél hány százalékot kell elérni, hogy esetlegesen a második részt is átnézzék?
- Nincs az a pénz, hogy matekból én még egyszer érettségizzek....
- Hogy működik egy érettségi a West River Academyben?
- A matek érettségivel kapcsolatban érdekelne, hogy nem tudja valaki, hogy hány pontosak voltak a feladatok?