Hogyan lehetne spórolni? (beszélgetős fórum)
Pontosan, vedd meg azt ami neked örömet okoz.
örömmel hallom, hogy van mit bőven a tejbe is aprítanod, most el is gondolkoztam, hogy megkérjem-e a kezed?..-))
a bő hozomány látszata minden házasságot erősen megszépít..-)
a hamvasztásomra van pénz...
ezt sose értettem.
Miért nem magadra költöd még az életedben?
A hamvasztást majd megoldja az akinek ez a dolga.
Mondjuk ez igaz...bárhogyan keménykedik az ember, mindig valami haza akar jönni vele, ami nem volt tervben. Mert finom, mert szeretjük, mert kettőt fizet hármat kap, mert most akciós stb. Nagyon tudják módját a kereskedők, hogyan csábítgassanak.
Par éve vettem fel azt a szokást, hogy akkor megyek boltba, ha elfogy a kenyér. Tovább fokozva: ha elfpgy a fagyasztóból is a kenyér. Akkor betárazok belőle, meg minden másból, és minimum egy hétig felé sem nézek.
Rezsin tovább nem tudunk spórolni, de a boltban lehet. Főleg most, ami van....
10 ezer volt a hús."
Mert mindig csak az a dőzsölés..-)))
"Most épp azon háborognak, hogy megvették nekünk a drága gázt, mi meg nem voltunk hajlandóak elhasználni és így milyen rosszul jártak ők..."
Ennek mintájára nem használtuk a sok ezer lélegeztető gépet se, amit sok milliárdért megvettek nekünk. Micsoda szégyentelen népség vagyunk nem? Velünk tényleg rosszul járnak.
Áááá, vastag bőr van a képükön.
Most épp azon háborognak, hogy megvették nekünk a drága gázt, mi meg nem voltunk hajlandóak elhasználni és így milyen rosszul jártak ők...
Biztos vagyok benne, hogy el fogják venni a kedvezményest és szinte egyszerre meg fog történni az emelés is.
Én egyébként nem tudtam, hogy ez a kedvezmény csak április végéig szólna...
Mert ha így van, akkor miért 12-vel osztottuk a kedvezményes mennyiséget? Augusztus 1-től-április végéig 9 hónap van...
"Szerintem időnként mindenki költekezik meggondolatlanul,"
erre a mondatodra válaszoltam.
Sört inni kettesével:
beültem az étterembe, felvették a rendelésem, és kértem egy üveg sört.
Amíg a kaja készült, addig elkortyolgattam a söröcskémet, mikor kihozták a kaját, akkor kértem a kaja mellé még egy üveggel.
Igazából én nem iszom alkoholt soha, de egy óra alatt 2 üveggel mégis meg tudok inni még én is.
Nekem egyáltalán nincs nagy hasam, 184 cm,és 85 kg vagyok.
Az lesz, hogy nem lesz olcsóbb az átlagfogyasztás.
Ugye jelenleg az van, hogy 1729 m3 fogyasztásig
kb. 102 Ft/m3 az ár, az efölötti fogyasztás pedig
747 Ft/m3.
Ha nem maradna, akkor a teljes fogyasztás 747 Ft/m3 áron lenne kiszámlázva, és még az is lehet, hogy ezt a 747 Ft-ot is felemelnék...