Hogyan lehet meggyorsítani a megelőlegezett szocpol visszafizetéséről kiadott igazolás ügymenetét a Magyar Államkincstárnál? (tudásbázis)
7. fate
2008. ápr. 28. 18:02
sziasztok!
nekem olyan kérdésem lenne, hg mi van akkor ha a drága férjem (kibaszáképpen)el akar válni.Szocpolt vettünk fel 2.4mFt-ot.
azt tudom hg átminősül hitellé de a továbbiakat nem.
köszi
andi
6. bellamia
2008. ápr. 15. 09:57
Hello!olyan házat szeretnénk megvenni, amit szocpolra építettek,de úgy tűnik gond adódik abból, hogy nem lehet a nevünkre íratni amíg le nem telt a 10 év. ebből egyébként már "csak" 4 van hátra .van egyáltalán erre lehetőség?
5. 14775640c4
2008. ápr. 7. 15:10
szia!körbe kérdeztem ismerősöket de ők sem tudnak semmit.
talán be kéne menni a MÁK-hoz és ők tudnak ebben segiteni
4. Hoxa
2008. ápr. 7. 13:51
Nem mi vettünk fel, de erről a témáról lenne szó, igen.
3. 14775640c4
2008. ápr. 7. 10:57
vettetek fel megelőkegező szocpolt?
és most intézitek az igazolást?
2. Hoxa
2008. ápr. 7. 10:45
Aki tud tippet, infót, embert, bármit... előre is köszi!
1. Hoxa
2008. ápr. 7. 10:44
Hogyan lehet meggyorsítani a megelőlegezett szocpol visszafizetéséről kiadott igazolás ügymenetét a Magyar Államkincstárnál?
További ajánlott fórumok:
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Te visszafizettetnéd a külföldre menő fiatal orvosokkal az egyetemi tandíjat?
- Ha valaki a vaterán rendelt árut nem veszi át, kötelezhető az eladó a vételár visszafizetésére?
- Elrontotta a tetoválásomat és nem akarja visszafizetni a pénzem! Mit tudok tenni ilyenkor?
- Magyar Államkincstár és a buktatói
- Gyedet és csal.pótlékot mostantól a Magyar Államkincstártól kapom. Eddig a m.hely volt kifiztőhely. Van valakinek hasonló problémája?