Hogyan lehet megelőzni a tetűfertőzést? (tudásbázis)
Vettem végül Pedexet, tegnap be is vetettük. Egyenlőre szerencsére se élő, se döglött.
Nittyfor nincs, azt mondták beszüntették a gyártását
Fűzfakéreg samponnak hetente 1x megmosni a hajat. Nálunk bevált. :)
( [link]
Engem nittyforral kezentek. Jól megjegyeztem a nevét, mert anyukám nitrifonnak ejtette.
Megelőzésre is jó, de fertőzésre is.
Nekem ez utóbbi volt.
Ehez a szerhez adnak fésűt ami eltávolítja az elpusztult serkéket.
Anyukám leírása alapján kész horror volt a fejem. Életbe lépett a "totális háború" terv. XD
Teafaolajos sampon, illetve sprai vagy az említett ecetes hajöblítés, utálják az illatát, vagy szagát kinek, hogy tetszik jobban. :)
Vagy lehet olyan fésűt kapni gyógyszertárban, amit száraz hajon kell átfésülni, a tetű jelenlétére hangot ad ki.
Paranit fejtetű megelőző aeroszol
Reggel,a szokásos hajápolást követően hajunkat a készítményel permetezze be,majd azt hagyjuk a hajra száradni.
Hajszárítót ne használjunk.
A szükséges fújások száma a haj hosszától függöen 5 és 25 között változhat.
Fejtetvesség esetén először végezzük el a tetüirtást,és a készítményt csak azt követően használjuk.
Felnőtteknek és 2 évnél idősebb gyermekek számára.
Az egyszerüen kezelhető aeroszol hosszan tartó,hatékony védelmet biztosít az egész család számára a fejtetű fertőzés és az írtás utáni visszafertőzés ellen.
Most szóltak oviban, hogy figyeljük a gyereket, mert tetves már sok gyerek.
MIvel kell lekezelni a haját, hogy ne is menjen bele? Hányszor? Va erre valami mód?
További ajánlott fórumok:
- Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van?
- Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Több adag rántotthús sütésekor az olaj habosodását hogy lehet megelőzni?
- Gyantázás következménye: befelé nőtt szőrszálak, fekete pöttyök. Mi a megoldás, hogyan lehet megelőzni?
- Hogyan lehet megelőzni és a lehető leghamarabb eltűntetni az orrban megjelenő herpeszt?