Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni? (tudásbázis)
köszi a videót :)
használd egészséggel
pl az hogy hosszú távon mennyire strapabíró a készülék meg egy jó videó róla ha lehet
előre is köszi
Kinézetre ugyanaz, amit korábban belinkeltél. A tartozékok is ugyanazok. Könnyű használni, nagyon alapos munka esetén is 20perc alatt megvan egy láb. Fáj, de a gyanta is fáj, meg a fájdalom nem függ a készülék típusától.
Elég sokat bír az aksi. Konkrétan mi érdekelne?
Köszi hamyka, de nem vagyok lusta az otthoni szőrtelenítésre, és nem akarom végleg eltávolítani, a szőrbenövéssel van problémám, mint azt a fórum témájában is olvashattad.
A gépemet egyszer használtam "vizesen", természetesen borotvahabbal, de szárazon hagyományosan jobban szeretem.
milyen íróniához?
ajánlottam készülékeket válasz közülük :D
azt nem tudom hogy ez a villanófényes akármi meg a lézer egy idő után nem kezdi ki a bőrünket?
van is a cégnek honlapja tessék: [link]
itt is azt írják hogy cserélhető a fej nem találtam hozzá külön cserélhető fej, meg azt írják hogy borotvát is lehet rá csatlakoztatni ezt sem találtam, kicsit borsos ára van, de aki tartós szőrtelenségre vágyik annak jó vétel lehet
garancia sincs kiirva ez mind mind hiányosság
milyen márka ez a homedics vagy micsoda ?
de kinől a szőröd a 300 ezer ft-os kezelés után is és mint mondtam azt állitsák hogy 15-20 évig is kitarthat 1 kezelés, neked erre van pénzed?
miért nem jó az ha magadnak vágod le a szőrt?
cukor gyantát próbáltátok már?
csak viz,cukor és citrom kell bele, vizből kevés, cukorból több, citromból kevés
mintha égetett cukrot vagy mit készitenél :D
neten van is róla videó hogyan is kell cukor gyantát csinálni :D
értem, értem, de gondolom hajvágásra meg borotválkozásra meg orr turkálásra nem jó :D// borotvahabbal használod?
Bibi25: úgy jön ide amit ajánlottam hogy házilag lehet azzal a masinával lenne érdemes megcsinálni a szőr eltávolitást, ugyan vannak cégek akik azt állitsák hogy nem nől ki a szőrőd többet, pedig bizony kinől, és csak azért éri meg 300 ezret kiadni érte ha valaki olyan lusta hogy nem vágja le saját magának
remélem segítettem
Szia hamyka!
Köszi, a készülékemmel nincs baj, két éve "siklik" a bőrömön.Nekem Panasonic ES-WD72-esem van, lehet szárazon/nedvesen használni. Nem mértem mennyit bír az aksija, de nem szeretnék váltani!
További ajánlott fórumok:
- Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Tudja valaki hol lehet kapni olyan speciális párnát ami segít megelőzni az alvásnál kialakult ráncokat?
- Gyantázás következménye: befelé nőtt szőrszálak, fekete pöttyök. Mi a megoldás, hogyan lehet megelőzni?
- Hogyan lehet megelőzni a tetűfertőzést?
- Hogyan lehet megelőzni és a lehető leghamarabb eltűntetni az orrban megjelenő herpeszt?