Hogyan lehet a meglévő képeslapokra új képrészleteket rátenni? (tudásbázis kérdés)
Én az utóbbi napokban így készítek képeket:
Vannak elmentett képeim és képkereteim, ezekből készítem úgy, hogy az elmentett (v. más) kép bármely, kivágni való részét a bal egérgomb állandó nyomásával kijelölöm (négyzet, téglalap formára). A képernyő bal felső részében lévő "Szerkesztés"-ben megkeresem a "másolás" szót, rákattintok. Előjön egy képszerkesztő, ahol a "megnyitás"-ra (kis mappa jel) katt. Itt megkeresem azt a képet, amire a már kijelölt képrészletet szeretném beilleszteni. Itt szintén kijelölöm (bal egérgomb állandó nyomásával) azt a részt, ahová a beillesztést szeretném elvégezni. Majd "Szerkesztés"-ben alul BESZÚRÁS, és a kijelölt kép benne is van a a keretben, v. a képben. Mentés másképpen.
Remélem segíteni tudtam.
Szia Dóra!
Dolgozom rajta,mert én is szeretnék egy ilyen progit.Még egyenlőre nem találtam sehól sem.De rajta vagyok a témán:)
Sziasztok!
Most is látok olyan képeket a Képeslapok között, amilyeneket szeretnék én is csinálni. Miért nem segítetek? Milyen program szükséges hozzá? Vagy ti is csak másoljátok valahonnan?
Sziasztok!
Nem tud nekem segíteni senki?
Szia!
Írni tudok rá, csak kép részleteket, mint például láttam itt fent, hogy egy tájképre tettek fel kutyát, vagy akár a saját családi fotóját. Azt is ezzel a programmal lehet?
Sziasztok!
Az utóbbi időben több képeslapon is észrevettem, hogy különböző kép részletek kerülnek fel a már kész képre. Ezt hogyan lehet megcsinálni. Kérem a segítségeteket.
További ajánlott fórumok:
- Házassági évfordulóra idézetek, versek, sms-ek, képeslapok
- Hányan küldték el a képeslapodat? (legtöbbször)
- Hová lett a feltett képeslapom?
- Szerintetek, ha a párom a volt párjától kapott képeslapokat még mindig őrizgeti az jelenthet valamit? Mi már 4 éve vagyunk együtt!
- Miért nem tudom megnyitni a JibJab képeslapot csak úgy, hogy bemásolom az url helyére?
- Saját fényképpel ellátott karácsonyi képeslapot szeretnék!