Hogyan kezdjek hozzá a mozgásnak? (beszélgetés)
A mozgás ról , még annyit ,hogy kaja után egy órát várni kell mindenképp a tornával. Nekem így tanácsolták, és tuti h van benne vmi.
Hajráááááááá
Én saját tapasztalatombol adnék tanácsot nektek. Az első pedig az, ha fogyni is szeretnétek, elsőnek arra álljatok rá, mert a mozgásnál nagyon megfog nőni az étvágy. Ha sikerlt a diéta 1-2 hét, utána kel mozgást találni.
Én eliptikus trainert használok, ami azért jó ,mert ha feltezem a zenét, akkor olyan szinten szűnik meg a világ,hogy abszolut nem érzem hogy ki vagyok. Így tolok le 30-40percet mikor mennyit, illetve, utána van. R.R.-nak 30perc full has, és 20perc láb programja nah azt tolom énle.
Bármit is kezdtek, találjatok vmit ami motivál. Még egy jó pasi is megteszi. :)
Remélem segíthettem.
Találj minden nap egy fix időpontot, amikor nyugodt körülmények között van fél órád.
Nekem ilyen az este 8, addigra alszanak a gyerekek, és akkor tv-nézés közben stepperezek, felülök stb.
Segít a minden napi azonos időpont.
További ajánlott fórumok:
- Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá.
- Olaszországba szeretnék kiköltözni! Hogyan kezdjek hozzá és kb mennyi pénzt vigyek? Milyen munkát vállaljak? Műkörmös például?
- 1-2 hónap alatt lehet eredménye a mozgásnak?
- Tudnátok olyan dvd-t ajánlani, ami cardio mozgásnak megfelelne? (nem baj, ha nem magyar)
- Ha általános kalóriaértékét nézzük egy mozgásnak, akkor ha az én súlyom átlagon felüli, akkor több kalóriát is égetek vele, mint a megadott?
- Norbi kickbox Pesuth Ritával... megfelel ez kardió mozgásnak?