Hogyan készíteni a legegyszerűbben natúr kakaóporból (édesítővel) hideg kakaót úgy, hogy ne legyen csomós? (tudásbázis)
7. a14deb9047
2010. dec. 17. 17:25
A kakaóra ráönteni 2-3 evőkanálnyi forróvizet, elkeverni, utána rá az édesítőt, elkeverni és jöhet rá a hideg tej, amit ismét keverni. Ennyi.
6. fnagyzs
2010. máj. 14. 19:40
Köszönöm a tippeket, tanácsokat. Ki fogom próbálni!
Remélem bejön, eddig ugyanis instant kakaóport használtam és csak nemrég tértem át a sima kakaóporra. A legnagyobb gyermekem viszont csak a hideg kakaót szereti és eddig csak csomós kakaót sikerült neki produkálnom, ami ugye nem valami ínycsiklandó dolog.
5. Marjann
2010. máj. 13. 08:41
Én nem próbálkoznék melegítés nélkül, nekem úgy nem szokott bejönni. De ha egy icipici tejjel felforralod és úgy öntöd fel hideggel az jó lesz.
4. adb20ce52a
2010. máj. 13. 08:34
Vagy pedig kevés tejben ami épp csak ellepi a kakaót, kikevered simára és úgy öntöd fel. Kicsit tovább tart melegítés nélkül
3. b372593c4f
2010. máj. 13. 08:12
gázon, kevés vízzel csomómentesre kikevered, majd a hideg tejjel felöntöd.
2. fnagyzs
2010. máj. 13. 08:07
Bocsánat a hibáért!
A helyes kérdés így szól:
Hogyan kell készíteni a legegyszerűbben natúr kakaóporból (édesítővel) hideg kakaót úgy, hogy ne legyen csomós?
1. fnagyzs
2010. máj. 13. 08:05
Hogyan készíteni a legegyszerűbben natúr kakaóporból (édesítővel) hideg kakaót úgy, hogy ne legyen csomós?