Hogyan kérték meg a kezed? (beszélgetés)
Ez igazán aranyos volt!
Örök emlék!
(Másoknak is)
:)
Romantikus volt, meg nem is. Romatikus volt, mert 3000 méter felett Ausztriában kérte meg a kezem, mikor elmentünk sielni. Elmondta, hogy mennyire szeret és, hogy velem akarja leélni az életét, aztán megkérdezte, hogy leszek-e a felesége. Én hebegtem-habogtam meg sikongtam és mondtam, hogy igen. Kérdezte, hogy örökre ?(manapság ezt érdemes hozzátenni...) Mondtam, hogy örökre! Szóval szép volt, csillogott a nap a havon, és a szerelmem is édes volt nagyon.
Viszont azért nem volt romantikus mert anya is ott volt és 3an voltunk mikor megkérte a kezem. Anyát nem képzeltem oda, mikor erről álmodoztam. Na jó, mások is voltak körülöttünk, de anya konkrétan végignézte a dolgot és engem zavart kicsit. De így legalább készült fénykép a pillanatról!:)
Szia.
Én szeretem a romantikát. Nekm is romantikus volt, hogy megkérte a párom a kezem...de én nemet mondtam. Attól függetlenül, ninncs 3 lépés és 19 éve vagyunk együtt!
Romantikus, gyönyörű...ez belefér a nőkről alkotott képbe?:
"Amondó vagyok hogy nem árt a három lépés távolságot betartani még akkor is ha minden tökéletes. Egy apró gyengeség és máris a saját csapdádba eshetsz. Sajnos ilyen világban élünk. "
Nem akarlak bántani, de nem ellentmondásos ez?
Nem nézel vissza a fórumodra?
Bocsi, az offért!
Szorítok!!!!!!
Kívánom, hogy mind kettőtöknek egy örök élmény legyen.
Legalább olyan mint nekem, és életemértelmetlenségének.
Én tervezem majd,hogy megkérem párom, Ancsi (Hoxán //Cicus// néven) ,de hogy mikor és hogyan,az meglepetés lesz.
:))
Bővebben???
:)
Én elköltöztem otthonról a párommal, és a szüleim ezt csak úgy fogadták el, ha nem csak együtt élünk, hanem, hogy összeházasodunk.
Így megvettük a gyűrűt és felhúztuk egymás ujjára.
Már 10 éve.
Én a nem romantikusok táborát erősítem :P
Nálunk nem volt lánykérés...szilveszter után megbeszéltük,hogy jöhet a baba..utána terhes lettem és aztán feljött,hogy szeretnék feleségként menni szülni...így május 22-én esküdtünk :) Szép volt az esküvő,ő is akarta....de megbeszéltük tartozik még egy leánykéréssel...egyszer majd :))) Ha meglesz a házikónk....
Sziasztok!
Nekem 2006 október végén kérte meg a párom Kékestetőn. Nem volt nagy letérdelés, de romantikus volt, mert félrehúzott egy csendesebb zugba. :)
Tudtam, hogy komolyak a szándékai de meglepődtem, hogy ott kérte meg és figyelt, hogy emlékezetes legyen.
Az esküvőnk pedig 2009 május 9.-én volt. Most szeretnénk bővíteni a családot.
Nálunk nem volt semmi nagy romantika, egyik este mondta, hogy szeretne egy eljegyzést. :-)
Kérdeztem tőle, hogy ez most lánykérés akar lenni? Mondta hogy igen.
Nem a szavak embere a drágám... :-DDD
Aztán mikor megcsináltattuk a gyűrűket, meghívtuk a szűk családot egy étterembe és ott már "normálisan" is megkérte a kezemet, felhúztuk egymás kezére a gyűrűt és ennyi volt. :-)
Ez aranyos volt :D
Gratulálok az unokához!!! :))))
A tizenkilencedik szülinapomon a szüleivel voltak nálunk vacsorán. Mondván: ismerkedjen meg a két család, mint utóbb kiderült "száz" éve ismerik egy mást. Kisváros....
Éjfél tájban apósom elkezdte "noszogtatni" a fiát, na mond már el miért jöttünk.
Mikor nagynehezen elmondta, hogy mit akar: én bőgtem "mint egy albánszamár". Anyukám, nem kapott levegőt (végre egyszer csendbe maradt). Apu, egyszerűen közölte: Én nem bánom, vigyed, de vissza ne hozd!
Idén volt 29 éve!!!!
Már van két csodálatos felnőtt gyerkőcünk.
DE EZ MIND SEMMI!!!!!!!! VAN EGY TÜNDÉRI UNOKÁNK!!!!
További ajánlott fórumok:
- Szobanövények, kertek, erdők és mezők növényei, virágai
- Hogyan kérték meg a kezedet?Vagy milyen lánykérést szeretnél?
- Riportalanynak kértek. Mire számítsak, mit kell csinálnom?
- Vizes kertek növényei.
- Mindazokhoz, akik el vannak jegyezve/férjnél vannak: Hogyan kérték meg a kezeteket?
- Akik az utóbbi KÉT évben hívtak festőt! Mennyi munkadíjat kértek el ENYVES festék eltávolítása során négyzetméterenként? Munkadíj!