Hogyan kérték meg a kezedet?Vagy milyen lánykérést szeretnél? (beszélgetős fórum)
nálunk 3 részletben volt: először a szülinapomon egy kölcsöngyűrűvel, virágcsokorral, spontán.
aztán "hivatalosan": versekkel, kalappal, demizsonnal az édesapámtól.
a harmadiknál már gyűrű is volt, gyönyörű gyémánt, sokat vártunk rá. aznap megvacsoráztunk kettesben gyertyafénynél egy étteremben, aztán a barátainkkal kocmsáztunk hajnalig.
mindhárom szuper volt
Én le se veszem:)
Igen ennél jobb döntés nincs:)
Ha igazán szerelmes valaki akkor ez kiteljeseíti a kapcsolatot valahogy már nem csak "jártok" hanem össze is tartoztok:)Legalábbis szerintem:)
Jók is az biztos:)
Eléggé meglepődtem :$:)
Azóta is hordjuk mindketten:)
Értem.
Fontos, hogy a nagy döntés előtt mindenki "elvégezze" úgymond a feladatát, és tiszta szívvel, és lappal kezdjetek az úba.
Így meg lesz a gyümölcse a türelmednek.
:)
Az igazság az hogy a pár már meglenne hozzá... lassan 2éve élek boldog párkapcsolatban csak még úgymond fiatalok vagyunk, ő tanulni akar még egy pár évet én pedig tiszteletbe tartom a döntését!!! Erőlteteni nem fogom majd ha ő magától áll elém majd akkor....
Na hát ez az ami még nagyon soká lesz..szerintem :-(
Hidd el az egésznek akkor van értelme, ha a megfelelő pár van hozz.
Aki, bármikor jöhet.
:)
Én mindig is egy romantikus lánykérésről álmodtam!:-) nem kell nagy felhajtás hogy zenekar a ház elé lufikkal meg stb... csak egy kis vacsora kettesben majd a régen várt mondtat: "leszel a feleségem?" (vagy valami hasonló):-) s ha vacsora nincs is igazából az sem olyan nagy baj!!! :-):-)
csak mikor én erre gondolok picit elszomorodom mert ez nekem még biztosn nagyon nagyon messze van pedig én már annyira de annyira szeretném!!!!:-) irigylem picit azokat akiknek mondjuk már ilyen fiatalon mint huszonéves megkérik a kezét:-)
Ezzel nem lenne baj,persze lehet kettesben,tanúkkal..de ő tényleg nem akarta elvenni a lányt,nagyon hülye felfogása va erről.A bnőm meg annyit mesélt nagyjából hogy:"Megházasodtunk.".
Kicsit jobban örült volna ha a srác hamár tudta,hogy el fogja venni,megkérte volna.
De már mindegy,így alakult.Hátha egyszer megjön az esze.:)
hát, ha a szükség úgy hozzta, ettől független utólag is lehet azért egy szép ünnepséget csinálni.
.)
Több ismerősöm úgy tervezi, hogy az esküvőjükön csak kettesben illetve két tanúval lesznek, és majd x időval utána a családdal tartanak egy bulit, vacsit..stb.
Szia kismogyi!
Remélem hamarosan eljön a te napod is amikor a párod eléd áll és megkéri a kezed.
Mikor a párom megkérte a kezem én meglepődtem, mert nem gondoltam hogy ő lesz az aki megkérdezi. Bár 7 év van köztünk.
Na,amúgy annak a srácnak hülye elképzelése volt a házasságról,meg eljegyzésről.
Ő nem akart házasodni..azt mondta vagy senkit,vagy többet(mint az arab országokban).
Pont ott voltam amikor ezt mondta(én kérdeztem-egyébként pont azért,mert a barátnőm ikreket vár neki-ezért is kellett a szocpol),és szegény lány majd elsírta magát.
Erre kb.2 hete tudtam meg,hogy elvette,de csak a szocpol miatt,senkit se hívtak meg csak a két tanú volt ott.
Mindezek ellenére tényleg szeretik egymást.
Nem tudom hogy tudja elviseni azt a pasit.
pfff :S
tehát akkor házasok,anélkül,hogy megkérte volna a kezét....?! miből állt volna ezt esküvő előtt elintézni? anyáááám :)
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Gyónni szeretnél? Itt megteheted!
- Te szeretnél már babát, de a párod még nem?
- Álmodozzunk...milyen SMS-t szeretnél most kapni? (csak röviden, tömören)
- Mit szeretnél Karácsonyra?