Hogyan kell másolni CD-re? (tudásbázis)
pl neroval.....
1. beteszed az ures cd..
2. nyitod a NERO-t
3. hozzaad (add)
4. ott legordited kikeresed azt ahol van a zene
pl; C/doc and settings vagy,...desktop
5. katt a folderen....es a vonazlo a neron mutatja hogy mennyi helyet foglal...
6, addig adsz hozza mig a vonalzo sav megtelik..de nem muszaly...
aztan
BURN
kivalasztod a gyorsasagot...next...es varsz mig kiirja hogy kesz vagy burn procces has...
megint next es exit....es ki kell dobja a cd..t
ennyi
Hali! Már megoldódott a problémánk.Valami kis kábel el volt szakadva gépben! :-))))Tök vicces,de így van!
10.kadarka-nak re: Megynyitod a Nerot, majd ott kiválasztod, hogy mit akarsz írni, cd-t vagy dvd-t. ezek után kiválasztod a lehetőségek közül, hogy mit akarsz pl: audio cd készítése stb. Majd kiválasztod amit a cd-re vagy dvd-re akarsz írni és utána készen is van. Elindítod az írást és kész. Ha sikerül privibe írj, vagy ha kérdésed van akkor is.
Akkor az iro hatan van egy 40eres kabel, lehet az hibas,szakadt v akarmi. Vagy atkell jumperolni. A hatan van 8kis tuske, abbol 2osszevan fogatva 1 pocokkel.Ha kivexed az irot a gepbol van rajta 1rajz a jumperelesrol.Megkeresed rajta h cable select, a szerint rarakod a pockot, es jonak kell lennie.
Tuti író! Hiszen használtuk,csak a gép újra lett telepítve!
Nem latja a gep az irot. Tutti iro,nemcsk olvaso? Sajatgepben latja h E v F? Tehat a meghajtot? Ha igen akkor csk olvaso. Ha nem akk irom a tobbit:)
Először ki kell választanod a lehetőségek közül,hogy melyiket akarod.Aztán kell megnyitnod azt amit másolni akarsz.
Ha megnyitom a Nerot,és ott a kérdés: Melyik írót akarjuk használni? Akkor csak Image recorder CD-R/RW kiírás jelenik meg
A E,és F meghajtó nem!Ekkor mi a helyzet?Légyszi segítsetek!
Siman adat cdt nyitsz meg,es koveted a nero utasitasait.
Hoi!
Én fotókat nem tudok cd-re írni.A gépünk újra lett telepítve.Néró van,de nem megy.Leírná valaki sorban,hogy mit tegyek? Köszi előre is!
Jelöld ki a zenéket, amiket át akarsz írni, másold őket, kattints arra a meghajtóra amelyikben a cd van, majd jobb egérgombal kattints a beillesztésre.(Ha nincs cd író programod, nem baj, mert a windows is tud cd-t írni.)Ez után, halványan megjelennek az ikonok, amiket átmásoltál. Kattints rájuk jobb egérgombal, és itt kattints a fájlok cd-re írására.Megjelenik egy ablak, itt kattints a tovább gombra.A program megkérdezi, adat,vagy audió cd-t akarsz-e írni.Ha zenét írsz, kattints az audio-ra.Ez után, ha még van tovább gomb, kattints rá, és már írja is a cd-t.Várj amíg befejezi, majd kiírja, hogy sikeresen felírtad a fájlokat a cd-re.Ekkor katints a befejezés gombra, és automatikusan a meghajtó kiadja a cd-t.Ezt akkor alkalmazd, ha nincs más programod cd- íráshoz.Ezt a windows intézi el neked ilyen módon, ahogy leírtam.De sok program van, mindegyiknek egyéni a stílusa,ahogy cd-t ír.A windowsban rendszerint van egy program Media player-nek hívják, ezzel is tudsz cd-t írni.Itt nyisd meg a kívánt zenéket a fájlból.OLdalt a menüsoron, van egy olyan, hogy zene másolása cd-ről.Kattints rá, majd felül kattints a zene másolása részre. Ekkor átmásolja a gépedre a zenéket, hogy onnan ki tudd írni.Erre nincs szükség abban az esetben, ha a zene már a gépeden van.Alul fel van tünteteve, melyik mappába másolta a program a zenéket.Helyezd be az írandó cd-t, és a media playeren belül, nyisd meg az átmásolt zenéket ide,vagy ha nem kellett másolnod, akkor onnan, ahol ezek a fájlok vannak, de ezt csak te tudod.Miután megnyitottad, katints oldlt a fájlok cd-re másolása, vagy írása gombra.Ekkor elkezdi a zenék konvertálását, majd ha ezt befejezte, megírja a cd-t.Asszem ennyi, most így él az emlékezetemben e folyamat, szerintem válaszd az első variációt, az egyszerűbb így elmagyarázva. Remélem érthető voltam, és segíthettem:)Sok sikert!
Oké, csak próbáltam vicces lenni... milyen íróprogid van? mert ha nero, talán tudok segíteni!
Azt tudom.De beteszem a cd-t a meghajtóba,kijelölöm a másolni kívánt adatokat,aztán hogy másolás cd-re,és SEMMI SEM TÖRTÉNIK!
Nagyon hülye vagyok ehhez,de az uram külföldön,az öcsém külföldön,úgyhogy senkitől sem tudom megkérdezni,hogy mit csinálok rosszul.
Meg persze egy üres, írható cédé...
Kell hozzá valamilyen Cd-író program, pl. Easy CD Creator, Nero, stb.
Valaki meg tudná nekem mondani,hogyha letöltöttem az internetről néhány dalt,és el is mentettem őket,a gépen meg is tudom hallgatni,akkor azokat hogyan tudom cd-re átmásolni???
További ajánlott fórumok: