Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan kell igazi kecskesajtot készíteni? fórum

Hogyan kell igazi kecskesajtot készíteni? (tudásbázis)


7. paki1968 (válaszként erre: 6. - Gitta76)
2009. júl. 22. 19:24
Engem érdekelne,légyszi küldd el!Köszi!
2009. jún. 22. 17:06
Nagyon egyszerű oltó és sajtkultúra segítségével 2 nap után frissfogyasztású jól bejáratott receptem van ha érdekel valakit de én inkább friss tehéntejből készítem szerintem finomabb.10 literből 1kg lesz
2009. jún. 22. 16:22
na ezt nem tudom,de olyan finom házi kecskesajtot ettem a napokban, hogy a héten veszek megint :)
2009. jún. 14. 20:30
Szeretném feléleszteni ezt a topikot. Engem is érdekel a kecskesajt készítése :-)))
2009. márc. 27. 20:00
Érlelni.sózni,stb nem kell?
2009. márc. 27. 19:57
8liter kecsketej, mi a gyógyszertárból vettünk mindig hozzávaló oltóanyagot.Másnapra megalvadt és steril gézbe vagy konyharuhába tettük.
2009. márc. 27. 19:50
Hogyan kell igazi kecskesajtot készíteni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook