Hogyan kell igazi kecskesajtot készíteni? (tudásbázis)
7. paki1968 (válaszként erre: 6. - Gitta76)
2009. júl. 22. 19:24
Engem érdekelne,légyszi küldd el!Köszi!
6. Gitta76
2009. jún. 22. 17:06
Nagyon egyszerű oltó és sajtkultúra segítségével 2 nap után frissfogyasztású jól bejáratott receptem van ha érdekel valakit de én inkább friss tehéntejből készítem szerintem finomabb.10 literből 1kg lesz
5. c066a749d7
2009. jún. 22. 16:22
na ezt nem tudom,de olyan finom házi kecskesajtot ettem a napokban, hogy a héten veszek megint :)
4. Berillke
2009. jún. 14. 20:30
Szeretném feléleszteni ezt a topikot. Engem is érdekel a kecskesajt készítése :-)))
3. paki1968
2009. márc. 27. 20:00
Érlelni.sózni,stb nem kell?
2. B.Mária
2009. márc. 27. 19:57
8liter kecsketej, mi a gyógyszertárból vettünk mindig hozzávaló oltóanyagot.Másnapra megalvadt és steril gézbe vagy konyharuhába tettük.
1. paki1968
2009. márc. 27. 19:50
Hogyan kell igazi kecskesajtot készíteni?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell töltött káposztát készíteni?
- Ha a gyerek nem lakik otthon, és főtt ételt kell neki egy hétre előre készíteni
- Hogy kell elkészíteni a resztelt májat, hogy puha maradjon?!
- Hogyan kell készíteni az igazi görög joghurtot?
- Tudtok olyan fodrászt Budapesten, aki még használ igazi spirál dauer csavarót, és tud szép spirál dauert készíteni, ami tartós is?
- Hogyan kell házi kecskesajtot készíteni?