Hogyan kell hajat fehérre festeni? (tudásbázis kérdés)
Én mindig hamvasszőkét szerettem volna, de mindig sárga lett. mondjuk a fodrásznak is csak ott több ezerbe került. Már csak vágatni járok.Az alapszínem gesztenyebarna, hogy lesz ebből hamvasszőke? Extra hamvas festéket használok 9-es lötyivel,+hamvasító sampont+ valami lila löttyöt.
Annyi előnye van, hogy nem egyhangú,mert még soha nem lett egyforma.
FatraktoR! Te melyiket veszed?
Powerpuffemo 27. hsz! Sajnos én is így vagyok vele.Már jó lenne valami tartós,hogy ne kelljen naponta szenvedni.
sziasztok,
nekem volt már fehér ill ezüst hajam.
és most is eléggé világos.
szóval én magamnak festem. extra világos hamvas szőke színt veszek a boltban és teljesen jó. nekem nagyon tetszik az ezüst szín... igaz, roncsolja a hajat, de jó ápolókat lehet már kapni, talán annyira nem vészes.. Jahh.. és egy kicsit tovább tartom rajta (mondjuk 30 perc helyett 35-40 percig).
Igazad van.Nekem barna hajam volt jól beállt mindig,elkezdtem 2 éve mellíroztatni azóta sehogy se áll ,hullámos most akarok hajvasalót venni.
Te mit csinálsz a hajaddal,hogy olyan jól beáll?????
szia. én is tanulót akartam írni csak lehagytam valahogy és amikor miután lenyugodva visszamentem hogy hozza helyre hogyha sikerült elrontania még engem ugatott le hogy hagyjam őt békén neki erre nincs ideje mewg különben is mit akarok én amikor
cserébe hogy rajtam gyakorolt picit kevesebbet kért érrte mint egy normális fodrász
(10 százalékkal ). ordítoztam vele egy sort azt miután még kioktatott utoljára bedurrant az agyam és hozzávágtam a mellettem lévő festékes edényét azt otthagytam .ezért nem akarok fodrász közelébe menni egy darabig .így már érthető? szia és köszi a véleményedet
szia. én csak a fodrászokkal kapcsolatban szólok bele sajnos én megjártam a fodrásztanulóval akihez jártam ,Élénk lilát csinált Vörös helyett
(eredetileg barna vagyok )azt amikor reklamáltam még enegem ugatott le hogy mit képzelek én hogy reklamálok "örüljek" hogy ilyen egyedi lett stb.Azt nekem kell itt tanácsot kérni fórumba hogyan lehet eltüntetni zat majd én megcsinálom . azt leshetik hoigy én fodrászhoz menjek ezekután .Képzelheted hogy néztek rám,a tanévnyitó ünnepségen amikor lila hajjal mentem be :). szia és csak azért szoltam bele a témába hogy sajnos vannak nunkó amatőr fodrászok akik rossz tanácsot adnak vagy pedig tönkreteszik -elrontják a frizurádat(vannak kivételek is ).szia és bocsi hogy zavartalak .
ha meg úgyis többet tudsz, minek a kérdés? :)
és igen, köszönöm, ÉRTHETŐ!
na, minden ember érdeke, hogy a szakmai titkokat ne adja ki, tehát a fodrászatban inkább megcsinálják, ha tudják, de el nem mondják, hogy otthon hogyan tedd meg :)) normális
én nem vagyok fodrász, de tudtommal hidrogéneznek, viszont attól elég a hajad - bár, ha fodrásznak tanulsz többet kellene tudnod, mint bárki más :)
Az teljességgel ki van zárva hogy bemennyek egy fodrászüzletbe. Megfogadtam hogy nem hagyom magam rábeszélni fodrászokkal hülyeségekre. Már másfél éve nem voltam fodrásznál és nem is megyek többet. És én is az leszek majd ha leérettségitem. Fodrászkellékesben már adtak tanácsot de az nem jött be és gondoltam nem értettek hozzá kellő képpen.
És most a fehér haj lesz a dilim amíg nem sikerül. EGy éven át akartam kéket de sehogy sem jött össze. Aztán vettem egy nagyobb mennyiségű kék színezőt de mihelyt kipróbáltam már nem is volt annyira jó. Azóta is ott van a fürdőben még több mint a fele. Holnap bemegyek egy másik fodrászkellékesbe, hátha ott mondanak valami újat.
Van olyan aki ilyen "poénokat" bedob? atyaúristen... xD
Szerintem nagyon cool lehet a fehér haj, de én sajnos nem tudom hogyan lehet kivitelezni ezt a dolgot :D
Én ezüstöt akarok egyszer :)
További ajánlott fórumok:
- Sötét barna hajat, hogy lehet szőkére festeni? Milyen festék kell hozzá?
- Nyúlós hajat lehet festeni?
- Lehet festett szőke hajat egy lépésben barnára festeni?
- Festett szőke hajnál, csak a lenövéseket kell festeni havonta, vagy az egész hajat?
- Hogy kell hajat festeni?Még nem csináltam és szeretnék tanácsokat:D
- Hogyan kell hennával hajat festeni?