Hogyan kell értelmezni az alábbi mondatot? (beszélgetős fórum)
Miért is?
Én meg még jó párat kötelezővé tennék:)
És persze nem azért, mert kisgyermeke van valakinek, csak a szórakozás miatt:)
Én úgy tudom hogy 3 éves korig a Te jelenlétedben láthatja.
Ha a lakásodban találkoztok még szép hogy nem méssz el hazulról sem te sem anyukád.
A kérdéses mondat azt jelenti, hogy a kitűzött időpontban kell neked biztosítani a volt férjed/élettársad számára a láthatást. Az, hogy ő mikor kíván élni vele az adott időhatáron belül, az őrá van bízva. Kötelezni nem lehet arra, hogy jelen legyen és más időpontban pedig nem vagy köteles biztosítani.
A józan ész persze azt diktálja, hogy engedni, sőt szorgalmazni kell az apa-gyermek kötelék kialakulását, tehát te más időpontot is megbeszélhetsz az apával, akár sokkal sűrűbben is. Az szomorú, hogy ő nem akar élni vele:(
Persze kilátásba lehet helyezni, hogy amennyiben nem tölt vele elegendő időt, akkor új keresetet adsz be, de nem hiszem, hogy ez célravezető lenne.
A barátnőről meg annyit, hogy akink nem tetszik, hogy a másik félnek van már egy/több gyereke, az ne kezdjen "használt" férfival.
Szerintem már az is nagy dolog lenne, ha hagynák a gyereket normálisan az apjával:D
szerinted melyik ifjonc apuka ugrik pelenkázni?:DD mindegyik fujjol, nincs kivétel:D
Én egyébként nem erőltetném. Amikor tud, akkor jön, akkor ismerkedik, majd ha már nem lesz pelusos, jobb lesz a helyzet.
Én együtt lakok a férjemel, de annak idején, amikor a gyerekünk kicsi volt, talán 2x tette tisztába. Nem sz undor és egyebek miatt, hanem azért, mert én jobban tudtam:) Amikor pici volt a fiúnk, akkor a férjem is hamar 2megunta", felvette, megpuszilgatta, megitatta, megetette, meg is fürdette, simizte a pociját, aztán ennyi. Későb, amikor már járkált a gyerek, illetve el kezdett beszélni már többet foglalkozott vele. A férfiak már csak ilyenek.)
Nyomd a kezébe a gyereket és húzz el otthonról. Vásárolj, sétálj, tök mindegy mi, csak ne legyél otthon.
Mondom: nézd meg a Krammer kontra Krammert.Nézd meg. Zsepit készíts, mert bőgni fogsz rajta, de érdemes, sokat fogsz tanulni belőle.
És miért hagynák ott egyedül a lakásukba?
Persze van bizalom és miegymás, de akkor sem.
Majd lesz kedve, ha egyedül lesz vele:xDD
A nagyobb lányomat otthon hagytam 3-4 hetes volt az uramra, ott volt az öccse is. Az ideg evett,meg bőgtem lent a kapuba, annyira aggódtam, de megléptem. Gondoltam 2-en vannak talán nem lesz nagy baj. Hát a gyerek őket ajándékozta meg egy nagy adag kakival:D 2-en tették tisztába, 1 órán keresztül:DD Pedig az uram is fujjogott:DD
Dehogy engeded, most is problémázol:D
Tudod mi az, hogy engedni: amikor kezébe nyomod a gyereket, és tök egyedül van vele és te elmész. Igaz, hogy szét esz közben az ideg téged, de otthagyod rá.
Szerencsétlen faszi azt se tudja eszik-e, isszák-e a gyereket.
Üléj le vele, beszélj vele, és alakítsatok ki egy napirendet, eleinte 2-3 naponta, és ha már minden flottul megy, akkor....
A norműál együttélő szülők is melóznak, mégis top-on kell lenniük meló után is a gyereknek.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell értelmezni? A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk... ez vallomás, vagy csak kijelentés?
- A mosógép és a szárítógép kapacitását hogyan kell értelmezni?
- Ti hogy értelmeznétek az alábbi mondatot?
- Hogy értelmeznéd az alábbit?(ebben a szövegkörnyezetben)
- Hogyan kell befejezni az alábbi 4 angol mondatot? Fontos!
- Hogy értelmeznéd az alábbit?