Hogyan kell beállítani Facebookon, hogy a like-okat csak én lássam? (tudásbázis)
Bocsika: nemcsak a fotózáshoz nem értek, hanem a körömkészítéshez sem. :D Programozó matematikus vagyok; az adatlapomra feltett (profi által készített) körmökkel csépelem a klavit. :D Úgyhogy ezt be tetszett nézni. ;)
Nem sokat időzhettél a naplómban, mielőtt kimondtad a verdiktet. Nem hiszem el, hogy az átlag nézőnek ne tetszene az alábbiak közül bármelyik, az 1. naplómba feltöltöttek közül.
Tény: nem profi géppel készültek, nem profi szándékkal. Szerinted a képek egytől-egyig silányak?
[link] (195. bejegyzés)
[link] (685, 684. bejegyzés)
[link] (822. bejegyzés)
[link] (984. bejegyzés)
[link] (1234. bejegyzés)
[link] (1390, 1391. bejegyzés)
[link] (1407. bejegyzés)
[link] (1522. bejegyzés)
[link] (1638. bejegyzés)
[link] (1856. bejegyzés)
[link] (1997. bejegyzés)
[link] (2019. bejegyzés)
Nem kezelem úgy, mintha összedőlne a világ, és egyáltalán nem pánikolok. :)
Csak még sok víz le fog folyni a Dunán addig, amíg regelek a FB-ra (ha egyáltalán megteszem), mert nekem bőven elég belőle annyi, amennyit hallok, olvasok a vele való kellemetlenségekről.
Bocs, ha megsértettem a művészi érzékenységedet. :D
szerintem erre gondolt. de ez díjnyertes kép róla. segáz, nem ért a fotózáshoz, láttam a képeit, egy értékelhető sincs köztük (művészileg) bár a fülük tényleg rajta van a képeken mert AAAZ fontosss.. (OMG...)
Jó, értem én, de azért nem kell úgy kezelni mintha összedőlne a világ.. felesleges pánik..
Jah, bizonyára ismered a SZÁNDÉKOS kompozíciót, a pofijára koncentráltam nem a füleire ;)
És az egy jó fotó lett mások szerint is akik értenek hozzá ;) szóval ezt benézte kedves :)
Hiába gúnyolódsz. Éppen elég a gyakorlatlan felhasználónak: a változó design megzavarja, és az érdemi változást még nehezebben tudja követni. :(
Off:
Ha már cikkben is kritizálod a közzétett képeket, ahhoz annyit: a világért nem tennék be a naplómba olyan képet, amin lemaradt a cicám füleiből egy darab. Ellenőrizheted. :D
Jaja :D
Meg az FB-n is szelektálni kell,mint a való életben is,ennyi.
Na látod, erről beszéltem. A gyakori változtatások miatt nem tudják sokan biztonságosan használni és kerülnek kellemetlen helyzetbe.
Nem a FB az egyetlen internetes forrás, ahol tájékozódni lehet. Arról nem is beszélve, hogy ami oda felkerül, más helyeken is hamar olvasható.
Mondj egy példát mi az, amiről életbevágóan fontos azonnal értesülni, és csak a FB-ról lehet megtudni!
(Aki üzletre használja az más, elismerem, a FB-nál gyorsabban sehol nem terül hír.)
Felajánl ismerősöket és ilyenkor mi van?
Tényleg gyakran változtatnak és nem mindig tetszik, de meg lehet szokni mindent.
Te nem regisztráltál még, így nem tudhatod mi az a facebook. Nagyon sok mindenről azonnal tudsz tájékozódni és ehhez újságot sem kell venned.
Egy ismerősön regisztrált, pusztán kíváncsiságból. Senkit nem jelölt ismerősének, egyetlen témához nem szólt hozzá, csak nézelődött. Mégis folyamatosan kapja a leveleket, hogy ismerőse-e x vagy y; ez meg az a téma érdekelheti.
Jó, ha havonta egyszer felmegy, s kezdheti elölről az oldallal való ismerkedést.
Igen,az a privát :)Az üzleti oldalam az más,ezek szerint Te nem is lájkoltad :P
Mingyá átküldöm a linket priviben :)
További ajánlott fórumok:
- Hogy kell facebookon beállítani, hogy csak ismerősök írhassanak üzenetet?
- Hogyan tudom ezt beállítani facebookon?
- Hogyan lehet beállítani a facebookon, hogy mentve legyen a chat beszélgetés?
- Hogyan tudom beállítani facebookon, hogy csak az lássa a képem aki az ismerősöm?
- Hol lehet beállítani a facebookon, hogy ne lássák mikor vagyok/voltam belépve?
- A percről-percre sáv nem látszik a facebookon, hogy lehet beállítani, hogy lássam?