Hogyan írjak felmondólevelet? (tudásbázis)
Soha nem értettem miért "mond fel" valaki, amikor közös megegyezés is van a világon, és bármiért is mész el valahonnal, első körben ezzel érdemes indítani, az alábbiak szerint.
T. Cím!
Alulírott xy kérem z nappal munkaviszonyom közös megegyezéssel megszüntetni szíveskedjen.
dátum, aláírás.
Ahogy alább is írták, indokolni soha nem kell, sem ezt, sem a felmondást. Érdemes kettő félét készíteni, egyikre beírni konkrétan az általad óhajtott dátumot, a másiknál viszont kipontozni, mert jó eséllyel meg lehet a közös megegyezés, de lehet csak pár nappal később, mint te eredetileg elgondoltad. Tudom hogy már túl vagy az egészen, csak azért írtam le, hátha másnak hasznára lesz.
Akkor már elkéstem a tanáccsal. Egy hivatalos felmondólevél valahogy így néz ki: [link]
Semmiféle indoklás, magyarázkodás nem kell bele.
Köszönöm a tanácsokat :)
Közben sikerült megszülni, egy kis itthoni segítséggel :)
Ez elég furcsa felmondó levél :)
Nem kell megindokolni a felmondást.
T. Címzett vagy lehet a munkahely vagy illető neve.
Ezennel szeretném a felmondásomat beadni, mert találtam meg Önöknél a számításaimat..vagy nem érzem magaménak ezt a munkakört. Hosszú távra tervezek és ez nem az a terület vagy munkakör, ahol el tudnám magam sokáig képzelni.
Annyira nem kell személyes szerintem és túl hosszú sem. Ha anyagi probléma is van vagy messze van a lakóhelyedtől..ezeket is beleírhatod.
Ha szimplán a munkatársakat nem bírod akkor elég a fent említett dolog szerintem.
És a végén azért köszönd meg a lehetőséget, de inkább átadod a helyed egy olyan embernek aki számára ez a munka megfelelőbb.
Tisztelettel: x y
2015.05.05