Hogyan hozhatnám elörébb a mensim? (beszélgetés)
köszönöm Lányok a tippeket!! Az a torna az intim torna ??
dehogyis!
kapsz valami szintetikus progeszteront, vagy hasonlót és ennyi.
Az Aviva-tornában vannak olyan gyakorlatok, amivel előrébb lehet hozni ....
Én nemrég voltam a dokimnál, épp ilyen probléma miatt, ugyanis akkor jött volna meg mikor nyaralni voltunk! Írt fel gyógyszert, és egy héttel eltoltuk! Nem volt semmi gond! Nyugodtan menj el a dokihoz!
Nekem bármilyen megoldás jo lenne ahhoz,hogy ne kelljen elhalasztani a műtétet! nem nézne hülyének?:)
ha elmész a nőgyógyászhoz, és ezt így elmondod neki, akkor ír fel gyógyszert, amivel ha előre hozni nem is, de akár néhány héttel későbbre tudod tolni.
Tényleg ez igy van,most jutott eszembe,hogy egyszer mentük valami jo nagy hegymászásra és akkor nem várva megjött!Hihetetlen mennyi baj van velünk :(
Köszönöm szépen! remélem mostmár tényleg minden okés lesz és végre csak jot mondanak.Köszönöm a tippeket is mindent kiprobálok igy sorban!:D
Inkább az ilyen egész napos programok, mint túrázás, vagy evezés, amiknél tuti a siker. Sajnos a futásban, ugribugriban hamar kifáradsz, itt meg inkább a tartós mozgáson van a hangsúly.
Óhh jajj..az nemjóó:S Sok sikert,ha lehet ilyet mondani.:)
Szerintem próbáld a cickafark teát meg a vörösbort,meg minden nap meleg(ebb) vizbe fürdést.:)
Hát az is valami :) Én most annak örülnék,hogyha 9 honapra tolná el :) Babó miatt kell mütétre mennem valami nem stimmel odabent :(
Én is futásra gondoltam vagy valami ugri-bugrira :) Sajna tutira kell mennem.:( mindent kiprobálok amit csak tudok :D
A citromlé az eltolja pár napot maximum.:)
Nekem kemény fél napot tudta eltolni.:D
a citromlé akkor most végül is eltolja vagy elörébb hozza? :D hogyha 8-án még megjönne akkor még az is jo lenne, nekem csak 2 napos ami nagyon durva utánna 2 nap éppenhogy :)
Hát, nekem egy dolog tuti meghozza:) Ha legalább egy napig megterhelően sokat mozgok.
Igazából nem megterhelő, csak a megszokotthoz képes jóval több, és erőteljesebb.
Köszönöm a válaszod!Mindent ki kell probálnom!
Lehet már egy héttel elötte innom kéne valami töményed (utálom a piát) hátha :)
Jahh..de am a vörösbor meg a melegviz?!nem toom, csak hallottam..talá ezek segithetnek.
A citromlé nekemis bejött,bár pont egy strandos du-án birt ki,de legalább eltolodott.:)
citromlével lehet tolni pár napot...ha egyszer már úgyis késik, de frissen facsart citrom levével, legalábbis nekem bejött.
a cickafarkfű tea csak az enyhítést segíti, a gyorsabb lefolyást. :S
Cickafark tea nem jo hogyha elötte iszom?
Hát akkor sajna nincs ötletem
Attol félek,hogy pont az idegeskedéstöl fog késni :(
Szep 6-án kellene megjönni és 11-én meg mennem kell mütétre.Nagyon izgulok,hogy arra elmuljon.sajna mindig késik és nem szeretném eltölni a mütétett hogyha végre már megcsinálják :( Légyszi irjatok!!
Milyen praktikák vannak mensi elöre hozásához?
További ajánlott fórumok: