Hogyan és mivel szólítsunk le egy szimpatikus de vadidegen férfit? (beszélgetős fórum)
Leül a buszon ? Sokan vannak, vagy csak néhányan ? Ha olyan helyre ül, ahol van mellette üres hely, mosolyogj rá, és kérdezd meg, odaülhetsz-e ?! :) Ha kevesen vannak, talán elgondolkodik, miért nem ülsz máshová. Ezt naponta meg lehet ismételni.
Ha egy ülőhelyes székre ül, állj mellé ! :) Minden nap !
Ha pár alkalom után nem kapcsol, annak valami oka van.
Én is így vagyok vele van egy srác akivel egy buszon utazunk a 18.kerületben (hajnali 5:15-ös busz, 182-es), és nekem nagyon bejön de nem merem leszólítani, mert félek vagy kinevet vagy esetleg van párkapcsolata. Sajnos csak délelőttös héten látom, de amikor meglátom már jobb napom lesz! :) :) :)
Kérdezem a férfiakat nekik mi jön be? Hogy adjam a tudtára hogy tetszik nekem? Mit mondjak, mi a legjobb pasizós szöveg ilyenkor?
hát, azért jó lett volna tudni, hogy hol sikerült meglátnod ezt a pasit? kíváncsi lettem volna arra is, hogy naponta eljársz előtte? egy üzletben dolgozik, és napi szinten látod? vagy csak ritkán?
az tény, hogy nem kell rögtön odamenni és ajánlatot tenni, de lehet jelezni. ha ismerném a körülményeket azonnal tudnék tanácsot adni. :) :D
nagyon fontos legyen az, hogy amikor felé mész, akkor mindig csinos, ápolt legyél, ezzel is fel tudod hívni a figyelmét. de néha rápislanthatsz, vagy ha netán hosszú a hajad akkor előtte simítod végig, vagy úgy csinálsz mintha megigazítanád a ruhádat stb... rengeteg praktikum van, amivel megfoghatod magadnak. fontos az, hogy mosolyogj rá, vagy fordulj utána, és közeledéskor pedig érintsd meg a karját stb..... :)
hümm hümm
Hacsak nem nagyon béna a gyerek. :-) Bízzunk benne.
Szorakozohelyen, a kiszemelt srac all a pult mellett es iszik vmit, te kersz ugyanazt, majd leteszed kozvetlenul melle a poharad/uveged... a jobbak mar ekkor megszoliatanak, de ha nem es nem vagy se finnyas se pedig valogatos akkor ^veletlenul^ beleihatsz az ovebe...
Vigyazat, ez csak nem reszegeknel jon be!:)
ui: bocsi, az ekezethiany miatt, de kulfoldon vagyok, annal a pasinal, akit igy ^szedtem^ ossze:)
Én még nem láttam. :-) De majd jobban figyelek. Ez modjuk jópofa lehet. (Neki spec nem volt elöl a telefonja.) Az a baj, hogy ez a könyvtár (vagy részleg) nagyon pici és bármit mondok bármilyen halkan azt az összes olvasó és könyvtáros hallaná. :-S
De, ha tényleg valami nagyon könyvspecifikus dologgal támadom le, lehet, hogy nem olyan gáz.
Most van egy Tv reklám, ami pont egy ilyen jelenetet mutat be, biztos ismeritek.
A könyvtárban olvas egy srác, odamegy a csaj felveszi a telefonját, és tárcsázza a saját magát, ezután visszaadja a srácnak a telefont, közben mosolyog, és elmegy. így megkapja a szerencsés fickó a csaj telefonszámát :)
További ajánlott fórumok:
- Mi alapján szimpatikus nektek valaki például itt a fórumokon?
- Van, akinek szimpatikus Doktor House?
- A jelenlétemben leszólított egy vadidegen nőt
- Ti randiznátok olyan pasival, aki mindenben szimpatikus, de hiányzik 1 foga?
- Mit tegyek, hogy mások szimpatikusnak tartsanak, kedveljenek?
- Szerinted normális-e fórumokon vadidegenekkel társalogni?