Hogyan éljük túl a locsolkodást? (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hogyan éljük túl a locsolkodást?
bárod a kaput, ajtót.
nem nyitsz ki semmit ha csengetnek.
bár én eleve megmondtam..kösz nem kérek a büdös vízből.
Ki lehet bírni azt a pár locsolót,és jó móka:P
Vagy be kell zárkózni,és kész:PP
Hát ez nagyon durva:(
Témához:
Én Bécsbe ugrok ki barátnőkkel:) Csak kb 10e ft a vonat oda-vissza. Ott már nem kell jegyet sem venni. Szóval megéri:)
A locsolkodást én sem szeretem. Amikor még gyerekkoromban a szüleimmel laktam, addig muszáj volt tojástfesteni, és szépen várni a locsolókat otthon húsvét hétfőn. Utáltam az egészet, az a sokféle illat amikor keveredik az emberen... brr!! Ráadásul mindig az volt a fóbiám, hogy a mindenféle bizonytalan eredtű kölnik meg fognak ártani a fejbőrömnek, és ki fog hullani a hajam... (no, ez szerencsére nem történt meg).
Mióta a "magam ura vagyok", azóta lehetőleg elutazom húsvétkor valahová, és kellemesen, locsolásmentesen töltöm a napot.
Szia.
Én is szeretem/szerettem a locsolkodást, nálunk is divat volt, vagyis szokás. Amíg gyerek voltam - jöttek is a fiúk! :-)
De már felnőttem, és valahogy ez elmaradt, de nem sajnálom, csak azt, hogy a fiúk elmaradtak...
Sziasztok!
Tudom, h ez most nem divat, de én egész pici korom óta imádom, hogy húsvétonként jönnek locsolni a fiúk. Emlékszem, még 3 éves sem voltam (azért emlékszem,mert a húgom még nem született meg akkor), és annyira vártam a locsolókat, hogy felébredtem hajnalok hajnalán, és nagy izgalmamban véletlenül összetörtem egy szép hímes tojást. :))) Azóta is nagyon szeretem a locsolkodást. Azt hiszem, azért, mert ilyenkor még olyan haverok is eljönnek locsolni, akiket amúgy nagyon ritkán látok. És szeretem, hogy ilyenkor sokan vannak nálunk, olyan, mintha házibuli lenne. Amúgy mondták a fiúk is, hogy nagyon jó kis program ez így húsvétonként... :)))
Remélem, van még valaki, aki szintén szereti a locsolkodást:)
Én is szeretném bevezetni a lelépősdit, de eddig nem volt nagy sikerem.
Én tojok a locsolók fejére, nem érdekel, hogy megsértődnek-e vagy sem, viszont szerencsétlen férjemnek, és fiamnak mennie kell meglocsolni a családi banyákat. Ezáltal én otthon maradok és várom, hogy gyorsan hazajöjjenek és elhúzhassunk otthonról, de addig sajna többen megtalálnak.
Szóval nekem nincs menekvés.
De persze el lehet utazni több napra is...
Idén ez lesz :)))
10 éve minden locsolós hétfőn a lánycsapat elhúz a vidámparkba, és elkölt egy csomó lovét. És tök jó buli. :)))
Még így közel a 30-hoz is. :))))
Nah elkalandoztunk.
De a fórum eredeti témájához hozzászólva, én már egy jó ideje hanyagolom a Húsvétot, azaz ki nem állhatom, az evészetet sem, és a vendégségesdit sem. Szerencsére nagy harcostárs ebben a húgom, így közösen együtt szoktunk megpattanni otthonról pl moziba, vagy kirándúlni :).
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek arról, hogy sok szülő a pénzért küldi kisfiát locsolkodni?
- Szokás még a locsolkodás?Szeretitek ezt az ünnepet?
- Jöhetnek még locsolkodók vagy jobb ha meg sem próbálják?
- Én csak a pénzért megyek locsolkodni.
- Mikor kell menni locsolkodni?
- Utálom a locsolkodást és ma nem úsztam meg szárazon. :)