Hogyan ébresszem fel újra a vágyat a páromban? Kapcsolatunkban minden rendben működhetne, ha a szexualitást meg tudnánk oldani.. (tudásbázis)
sziasztok!
hát minden a régi....pedig nem vagyunk még öregek!
Sajnálom :( Ez az a rész, amiről a hüvelyi szülés kapcsán senki nem beszél, ha mégis akkor az a válasz, hogy ennyit megér a gyerek. Persze, de ha el lehet kerülni?
keress másik nőgyógyászt szerintem.
köszönöm a válaszaitokat,az intim torna nem jött be,a hüvelyszűkítést nem vállalja a nőgyógyász,szív-és érrendszeri betegség miatt.
azért köszönöm
Hm...ízlések és pofonok.
Én nem tudnék meglenni egy, mindkét fél részéről bizalomhiányos kapcsolatban. Ő azon kattog, te mikor csalod vissza, te meg a körmére nézel, nehogy megcsaljon megint. :S
Ha egy nő nem figyel oda intim izomzatára, bizony már 20-on évesen jöhetnek a gondok: süllyedések, egyre fokozódó érzéketlenség, orgazmusprobléma, tágulás.
Az ottani izmokat speciálisan lehet edzeni, ilyen pl az intimtorna is, de azért Kriston Andinál sokkal régebbre vezethetők ezek vissza (pl.: taoista gyakorlatok).
Mond meg a párodnk, hogy növesszen vastagabb péniszt:)
Egyébként az intimtorna tényleg jó ötlet.
helló lányok!
nálunk katasztrófa a szex,ami végülis van is meg nincs is. A férjem közölte egy veszekedés közben,hogy úgy érzi magát velem szex közben,mintha egy 86-os cipőben lenne egy 43-as lábbal.Azóta nem igazán erőltetjük,pedig sok mindent próbáltunk .Végleg megszűnőben van köztünk a szex.
Na... még jobb.. bevallotta, hogy nem ex, hanem egy régi ismerős. A csaj szerelmes belé, nem bírja elviselni, hogy velem van együtt. :(((((((((
Megőrülök.. Mit csináljak?
Szia:) Ezt neked kell tudni,hogy jól tetted-e.Hogy változott-e, hogy milyen életetek lett....stb.
Én attól félnék főleg,hogy megint mikor fog előfordulni,és nagyon bizalmatlan lennék.De,ha te ezt le tudod küzdeni,gyűrkőzni,akkor minden ok...:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?