Hogyan bizonyítsam, hogy a kár megtörténtét? (tudásbázis kérdés)
miet kérdez a kár szakértő ?
hát pl olyanokat hogy : mennyi hús romlott meg mennyiért vetted, meg ugye kéri hogy mutasd meg hogy hol tároltad a húsókat, ha lehet csinálj fotókat, sajnos van olyan kár szakértő hogy kevesebbet ad a kelleténél lásd az én esetemet, tényleg annyit kaptam a tetőre, 1 részére adta csak az összeget, de nem gondolt bele hogy ha hozzá nyúlnak akkor meg kell csinálni az egészet na ennyit róluk azóta sincs házbiztosítás a házon
nem fogadod el a felajánlott 35ezret, ha a kár ténylegesen több volt mint 35ezer !
Ennyi!
Jogos a követelés, fedezi a biztosítás!
hogy kaptad meg a 50-60 ezret ?
na térjünk vissza az én ügyemre :
amikor ajánlottak a tetöre 35 ezret vagy mennyit, mit kellett volna tennem hogy többet kapjak? ezt mond el
teljesen egyszerűen, bejelentetem a kár tényét ,általam saccolt kárértéket, felajánlottak 25.000.-ot, de nem fogadtam el ,mert a kár közel 50-60.000.- és helyszíni szemlét tartva helyt adtak a kárigényemnek!
A biztosító fizet ha jogos a követelés és a biztosítás tartalmazza azt a dolgot amiben a kár keletkezett, csak az ügyfélnek tisztában kell lennie dolgokkal!!!
Én sem egy egész "disznót" kértem a megromlott 450-50kg húsért!!!!
hogyan sikerült elintézni ? biztosító ?
kérjük a részleteket
kedves hamyka!!!
a mai napon fizetett a biztosító!
Ennyit jelent egy jó biztosítás és egy ügyes ügyintézés!!!
Ki tudja mit fog kérdezni, nézni?!
Ha a kéménnyel kekeckedik, mond neki menjen fel a tetőre és nézze meg nem kormos a repedés :)
Hűst nem tudom hogy lehet bizonyitani, bizonyára elfogad valamennyit
Belekötnek sokszor apróságokba is. Egy a lényeg, ha nem tetszik amit leir, ne fogadd el reklamálj irásban
Amúgy meg a legjobb ha ilyet számlára csináltatsz majd meg, akkor akármennyi, a reális határon belűl, elfogadja a biztositó
De adtam már be előre árajánlatot, hogy elfogadja-e a biztositó
Szia!
Mi családi házban lakunk és a márc. 15-ei vihar okozta több napos /3 a mi esetünkben/ áramkimaradás miatt leolvadt a hűtő, kiolvadtak a húsok 40-45kg!
Valamint a kéményünk díszburkolatát is megrongálta
a hús értéke 50-60 ezer ft. a kéményé 30 ezer
M
Mi volt a károd?
Merthogy személyesen tapasztaltam olyat, menjek a felső szomszédhoz és ismertessem el vele a kárt, van-e biztosítása és hol, beázás volt
Én??
Elhajtottam rendesen a kárszakértőt. Nehogymár az én dolgom legyen, amúgy sincs közöm hozzá
El lett intézve rendesen a kár, de bepróbálkoznak mindenféle időhúzással
felvette a kapcsolatot a kárszakértő és telefonos ügyintézés során 25.000.-ig tud elmenni összegben de amennyiben ez nem fedezi a kárt-az én esetemben nem-, akkor kiszáll egy kárszakértő és az alapján ítélik meg az összeget!
Tehát FIZET a biztosító! :)
na most hol is van hamyka?????
Erről beszélek, a sok buta ember nincs tisztában dolgokkal, aztán a másik félt hibáztatja!!!
De igen hamyka arra is van. Nekem pl. olyan a biztosításom, hogy ha 15 évig nem halok meg - ennyi volt a kötelező minimális időszak - az összes addig befizetett pénzt visszakapom. Ha pedig közben elhaláloznék a családom 20 milliót kap, abból csak el tudnak temetni :)
És ez is a galád Aegon terméke.
az, hogy a biztosítás kinek a nevén van az részelt kérdése, aki aláírta az gondolom értelmezte a leírtakat, egyetértett vele és aláírta, ezután nincs kifogás!!!
egy biztosítás nem arra van, hogy eltemetteti a halottat, felépítteti/felújíttatja a házat
a keletkezett kárt bizonyos mértékig fizeti...
te ne minket győzzél meg arról ,milyen rosszak a biztosítók, mert neked kellene tisztában lenni a biztosító szerepével a helyzetekben
Megnéztelek :)
Azt hittem nő vagy, nem lebecsülve a nőket
De férfi létedre nem vagy tisztába az "államgépezet"
a biztositók működésével?
Csodákszom!
Én végigbogarászom az apróbetüst is, aztán vagy reklamálok, vagy nem.
Volt pár sikeres vívásom, úgy a biztositókkal, autó és lakás ügyben és a rendőrséggel, közteresekkel parkolás ügyben.
Csak be kell látni, ha én vagyok a hunyó, vagy nem.
látom nem érted :
anyu nevén volt, de segítettem neki, mikor itt volt a kár felmérő ő aludt én írtam alá
További ajánlott fórumok:
- Minek kellene megtörténni hogy boldog légy?
- Szégyen, hogy 2011-ben ez megtörténhet Magyarországon...
- Mi az, amit nagyon szeretnél, hogy megtörténjen 2009-ben?
- Mi az amit szeretnél, hogy megtörténjen 2014-ben?
- Ha rájössz hogy bizonyos dologk miért történtek úgy a múltban, ahogyan megtörténtek, megvan a felismerés, utána mit lehet vele kezdeni?
- Hogyan bizonyítsam be, hogy nem vagyok r.b..c?