Hogyan bizonyítsam be, hogy nem vagyok r.b..c? (tudásbázis)
Miért kellene bizonygatni?
Bizonyítsa az, akinek ez fontos.
ha bizonygatni kell,h nemvagy az,ott már gond van szerintem...Úgysem hiszi el h csak vele voltál így..tapasztalatot nehéz felülírni szavakkal.
legközelebb várj egy kicsit és gondolkozz,mi lesz holnap..
annyira fiatal vagy!!!
nem értem
lesz még elég pasi mig benő a fejed lágya:))
és majd pár év mulva mire családod lesz,lehet már nevetni fogsz ezen az egészen amit most ily véresen komolyan vettél :))))
Neked semmit nem kell bizonyitanod..érted?
Vedd félvállról a pasit, ha akar Téged, nyomulni fog, ha nem fátylat rá.
Te se haragudj én sem bántani akartalak, csak még most sem értem.
Rájöttél, hogy hibáztál - miben hibáztál?
1./ Azzal, hogy lefeküdtél vele?
2./ Azóta is lefekszel vele, csak nem alszol ott nála.
3./ Szerelmes vagy.
Minden a jó úton halad, akkor mi a baj? Nem értem. Biztos így 40 körül nehezedik a felfogásom. :)
Oksi.
Ne viselkedj úgy, mintha zavarban lennél, ha találkoztok.
Legyél nyugodt, kiegyensúlyozott (nem fellengzős, nagyképű, pökhendi).
Érett nőként viselkedj, akkor érteni fogja a "jeleket", hogy ő, és senki más.
Így rendben?
és az baj hogy rájöttem hogy hibáztam?
én segítséget kértem nem pedig oltásokat, tudom hogy hibáztam, elismerem
Csak azért mondom, mert közben elolvastam a többi fórumot is: pld. "Szokás mondani szex közben, hogy "szeretlek", ha a fiúval nem járunk, csak szexelünk? Mert a fiú mindig mondja..."
24 NAP múlva azt mondod: "én itt szenvedek és rájöttem hogy hibáztam".
Mit mondjak még?
Van egy érzésem, hogy csupán jó néhány év múlva lesz a hölgy nagykorú. Ez ugyan nem zárja ki, hogy szellemileg érett legyen, de itt más a helyzet. Egy hülye kis tini viccbe csöppentünk valószínűleg.
Én kiszállok.
..azt hiszem Lilla mindent leírt..
Egyébként pedig nem is értem,hogy hogy lehet ilyet kérdezni.Azért,mert korábban elkövettünk valamit,amit utólag nem tennénk meg-szerintem eléggé tudjuk mi magunkat is büntetni.És aki szeret->el kell fogadjon annak,ami vagy-minden tetteddel együtt.
Vele fekudtel le, vagy egy masikkal?
Ha vele, felejtsd el! Te mit gondolnal az o helyeben?
Azt hiszem az egyèjszakàs kaland esete manapsàg màr szinte mindenkivel megesik. Tehàt ez nem feltètlenul lehet problèma. A gond az, amikor egy halom ember a tanuja ès ràadàsul tùlbeszèlik.
Most az nem vilàgos nekem itt, hogy te be akarod bizonyìtani annak a fiùnak, akivel ez megesett, hogy ki vagy ès ki nem, esetleg egy màsiknak szeretnèd bebizonyìtani biztosra, hogy màrpedig az nem vagy?
Egy pàrkapcsolat mindig a kolcsonos bizalomra alapszik, amit kettotoknek kell lètrehoznotok. Ha te elkezdesz egy pàrkapcsolatot, termèszetes, hogy meg kell ismerned a màsikat egy olyan szinten, hogy meg tudj benne bìzni. Az emberek pletykàsak. Sot, a pletykazsàkok kifejezetten èlvezik, ha tonkre tehetnek egy èppen elkezdodo pàrkapcsolatot, annak remènyèben, hogy akkor egy szabad fèrfival, novel tobb lesz a vilàgban. Sokan fèltèkenyek a màsok boldogsàgàra ès èlvezettel rombolnak.
Tehàt meg kell, hogy elolegezzètek a bizalmat egymàsnak ès termèszetesen nem kell ùgy viselkedni, mint egy..., egyszeruen csak hozd onmagad, hogy O megismerhesse ki vagy ès bìzd a sajàt belàtàsàra, hogy mit fog gondolni. Termèszetesen, ha olyan helyzetben talàl, ami elèggè kompromittàlò ès ràadàsul mèg tart ezektol a règi pletykàktòl is, nagyon valòszìnu, hogy hanyatt-homlok elmenekul majd. Tehàt vigyàzz, hogy ne hozd magad kellemetlen helyzetekbe ès ne maradj màs fiùkkal egy helyisègben egyedul soha. Az is felèbreszti a fantàziàjàt a gonoszkodòknak.
Ha kételkedik benned már most az elején, akkor ne legyél szerelmes belé, mert egy szar alak.
A szerelem elmúlik.
Ha bizonyítanod kell, akkor nem rontottál el valamit már most az elején? Nem viselkedtél félreérthetően?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogadjam el, hogy nem vagyok szép?
- 49 kg vagyok, 163. Hogyan fogyhatnék még?
- Nem vagyok szomjas, keveset iszom, hogyan tudnék rá figyelni...
- Hogyan bizonyítsam, hogy a kár megtörténtét?
- Hogyan szánjam rá magam, hogy időben lefeküdjek aludni? Soha nem alszom ki magam, főleg, ha korán kell kelni reggel, már rosszul vagyok...
- Bírósági per során hogy bizonyítsam egy 22 éves lányról, hogy nappali nem gimnazista már?