Hogyan adnátok fel postán sok babaruhát? (tudásbázis)
Én az utóbbi időben ha nagyobb csomagot kell feladnom most már valamelyik futárszolgálatot választom.
Nagyon korrektek, gyorsak, nem méricskélnek és házhoz jönnek a csomagért, mozdulni se kell sehová.
Igen, igaza van az előttem szólónak!
Plusz azért sem jó az utánvét, mivel csak a posta keres rajta: mert ilyen esetben hozzáadnak a postaköltséghez x összeget (tehát ha pl. fél kg a csomag és feladáskor fizeted, akkor 355Ft, utánvéttel ugyanaz az "szolgáltatás" 865 Ft.)
Tehát az a legjobb, ha meg lehet oldani, hogy a címzett előre utaljon neked pénzt a postaköltségre (is), s Te add fel sima vagy ajánlott levélként. Mint "ős-vaterás" tanácsolom ezt :)
Előre utalás után, ajánlott levélként. Jól becsomagolva, jól átcelluxozva, könnyen szétmegy a postán a csomag.
Az utánvét nem jó, mert ha esetleg mégsem veszi át a címzett, akkor neked kell kifizetned.
Ajánlottan, utánvéttel.
Kérsz a postán egy utánvételi és egy ajánlott szelvényt, vagy felhívod a postát, és pontosan megkérdezed, én is ezt tettem, amikor nem tudtam.
Mérd le a súlyát is és nézz utána itt:
Sziasztok!
Hogyan adnátok fel postán sok babaruhát? Mibe csomagoljam? És hogy lehet úgy feladni, hogy a címzett fizeti?
előre köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Mindenki új babaruhát vásárol?
- Hol érdemes neten babaruhát venni?
- Hol lehet használt, vagy új babaruhát találni Pécsen, elfogadható áron?
- Ha neten veszek/cserélek valakivel pl. babaruhát de ő nem azt küldi aminek a fotója fent volt a hirdetésben mit tehetek?
- Hol lehet Budapesten babaruhát vásárolni, de nem túl drágán?
- Kislányotok babáinak hogyan készítettetek/honnan szereztetek babaruhát?