Hogy viselte a gyereked a fülbelövést? (beszélgetés)
Jól viselte, nem sírt, nem kellett lefogni, az ölemben ült. 4 és fél éves volt, amikor saját kérésére kapott fülbevalót.
Később évekig nem hordott fülbevalót, majd pár éve újra szeretett volna, akkor újra lövette.
ő jól,csak én ájultam majdnem el.a nővér lenyomta a fejem,úgy tértem valahogy magamhoz.
3 hónapos volt a kislányom, jól viselte.
Igazából csak olyan átölelés volt, hogy ne mzduljon be.
Születésekor fúrták ki neki, elviselte.
Engem is.
A lányomnak is a csecsemős szúrta ki a kórházban, ma már nem tetetnék bele neki, az akupunktúrás pontok miatt, de a lényeg a lányom azt mondta nem baj, hogy ki lett lyukasztva a füle.
Kicsit sírt, szerintem le kellett fogni, de csak a biztonság kedvéért.
Elvileg ő akarta, legalábbis azt mondta három évesen.
Most épp nem hord fülbevalót.
De azért kell szorosan lefogni, mert ha elrántja a fejét megsérülhet, ha még a kezével kap oda vagy a lábával megrugja a piercert az meg nyilván nem jó. Tőlem egyébként kérték hogy foglyam le, és azt is elmondták hogy hogyan. Két lábszáramat összekulcsoltam az övéi elött, a combommal pedig szorítsak össze a combját. Így a lába mozdulatlanra van fogva. Ez a piercert biztonságáért kell mert ha megrugja az nagyon fáj. A kezeit átkarolással fogtam le, és odaszorítottam magamhoz. A másik kezemmel meg a fejét fogtam le
Én továbbra is azt mondom, hogy nem fognám le. Főleg, hogy mire bármit érez, már túl van rajta, ez nem olyan mint a fogászat, hogy még egy nézés is percekig tart...
Engem már úgy vittek haza a szülőotthonból 68 éve, hogy átlőtték/szúrták.
Olyan haja nem volt;)
Az apjának is volt fülbevalója, ő vitte el.
Azért ez talán jobb volt, mint a manapság divatos fültágítók. Na olyat nem engedtem volna. Ezt kivette már jó régen, azóta már lyuk sincs a fülén...
Nem ellened, de nekem nagyon nem tetszett, meg a fent rövid, hátul hosszú tincs.
Tudom a divat.....
3 évesen. Akkor divat volt. Persze már sok-sok éve nem hord a fülbevalót.;)
Már babaként,kisfiúként átlövetted a fiatok fülét?
Az én lányom ő kérte a saját döntése volt 4 évesen de nyilván azért kellett lefogni, mert attól még elránthatja
Biztos nem csináltatnék a lányomnak, ha ahhoz le kell fogni... Nem tűnik túl "libeálisnak", már ha a nevedből indulnék ki :DD
Egyik sem kapott, majd ha akar szól.... ki vagyok én h a testébe lyukakat csináljak 🙈🫣
Sehogy, nincs neki, fel sem merült. Ha akar majd intézi magának
A családban keresztelőre kapnak a lány babák fülbevalót. A keresztlányom észre se vette. Már nem azt viseli - felnőtt. Eltette az emlékei közé vagy majd ha lánya születik.
10 naposan ordított, de már nem emlékszik rá.
Nekem anno még tűvel csinálták, nem emlékszem rá. Kaptam bele fülbevalót, kisiskolás koromban hordtam, aztán nem, begyógyult. Felnőtt fejjel lövettem hármat, észre sem lehetett venni. Szóval 5 lyuk, és nem viselek fülbevalót soha 😀
20 hónapos volt és olyan profi szakembert fogtunk ki, hogy meg sem érezte :)
További ajánlott fórumok:
- Neked, hogy-hogy nincs még gyereked.......?
- Ha lenne az oviban webkamera, benéznél, hogy mit csinál a gyereked?
- Ti mit csinálnátok, ha a tanár felhív, hogy a kamasz gyereked nem ír az órán?
- Te hogyan éled meg ha a gyereked, unokád több száz, több ezer km - re él tőled?
- Mit szólnál hozzá, ha a volt férjed egyszercsak el szeretné vinni napokra a 3 éves gyerekedet, úgy hogy a gyerek nem is ismeri?
- Tudja valaki, hogy kisbabáknak hol csinálnak fülbelövést Pécsett?