Hogy viselte a gyerek, amíg kórházban voltatok szülni? (tudásbázis)
Nekem meglepően jól viselte a lányom. Ő is pont 2,5 éves volt amikor befeküdtem. Nagyon féltem, hogy fogja viselni, hiszen még a nagyszülőkre se hagytuk soha max 1-1 órára. Aztán szomorúan láttam, hogy nem is vagyok olyan nélkülözhetetlen mint gondoltam. :-D Minden nap jöttek hozzám apával, mindig valami kis aprósággal vártam. Szerencsére a testvérféltékenység is elkerült minket.
Könnyű szülést és boldog babázást kívánok!
Engem a 4. napon haza akartak engedni a 3. császárommal. :) A dokim mondta, ha nem gond, maradjak már még egy éjszakát, és akkor nem kell visszamennem varratszedésre másnap. MAradtam.
A gyerekek tök jól viselték, semmi gond nem volt.
Hát ha eltelt a 2 év akkor indíthatnak. Nekem is császár lesz de csak a kis idő miatt. A hegen múlik minden.
és mit kap?
ha túlhordtad, akkor megindítják és slussz.
Mi is ráhúzunk 5 napot. Megindítottam és császár lett a vége, mert nagyon jól elvolt :)
Az én lányom 20 hós volt, és szintén anyás, de nagyon jól viselte. Elmagyaráztuk neki, hogy miért nem tudok hazajönni. Mutogattak neki a piciről fényképet, és ő is izgatottan várta.
Nálunk ráadásul még látogatási tilalom is volt :S
Jó ötlet egy ajándék, amit a kistesó hós a nagynak :)
Császár miatt egy hét? Hol és 3 napig voltam bent.
2,5éves már nem olyan kicsi. Én 1,5 évesen fogom itthon hagyni :(
További ajánlott fórumok:
- Mikor gyerekek voltatok, milyen csínytevéseket, rosszaságokat csináltatok?
- Ki szült Dr. Szentágothainál a kistarcsai kórházban? Hogyan voltatok megelégedve vele?
- Gyerekosztályon dolgoznék kórházban, mert undorító a bánásmód a gyerekekkel, milyen iskola kell hozzá?
- A budai gyerekkórházban (Bókay u.), a gasztroenterológiai osztályon ott aludhat-e a szülő a gyermekével?
- Ha a gyerekemmel kórházban vagyok, nem jár táppénz?
- Petőfi Csarnok gyereknapján voltatok? Nemzetek utcája/Norvégia sátra milyen volt?