Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogy viselkednétek ebben az esetben? fórum

Hogy viselkednétek ebben az esetben? (beszélgetés)

12. semleges (válaszként erre: 7. - Amaunet)
okt. 9. 08:57
Ez egy jó ötlet.
okt. 9. 01:59
en lepnek a helyedben hisz eleve mar meglazult a kapcsolatotok es valoszinu kesobb meg meg inkabb nem fog keresni!
10. 80ASIQ (válaszként erre: 6. - Regin_a)
aug. 30. 20:22
Előbb-utóbb úgyis alakul valamire.
aug. 30. 09:19

Én se látok bele, mint mások se.

Lehet hogy úgy van vele hogy már megszerzett téged, ezért lazíthat nyugodtan, hisz megvagy. Én elmondanám neki hogy nem elég valakit megszerezni, meg is kell tudni tartani. Ez pedig napi "munka". Te most azt érzed a végsőkig lazult a kapcsolat, és döntsétek el együtt hogy ebben a formában érdemes-e folytatni. Mond ki hogy neked úgy felelt meg mint régen volt, a mostani helyzet nem. Szeretet adni fáradtan is lehet. Nem energiaszinten múlik. Vagy változtat, vagy szakítotok. Konkrétan mondja meg mindkettőtök mit szeretnétek, mint tudtok nyújtani és mit vártok el.

8. Charlize (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 30. 08:37

Miért nem tudod közölni vele, hogy vége? Máshogy hogy lehet???

100% biztos vagy, hogy ő nem akarja. Nem is értem a kérdést.

Téged ez nyomaszt, lehet, hogy megkönnyebbülsz, ha jó érzés nem is lesz.

7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 29. 23:27

Vesd fel neki az összeköltözést. Megspóroljátok a találkozókat és többet lesztek együtt.

Majd figyeld milyen "szerelmes" arcot fog vágni!😄

aug. 29. 22:09

Mit mondjak, sokan olyan korban nagyon könnyen feldobnák/eldobnák a kapcsolatot,aztán itt jönne a seb nyalogatás

Mit tennék? Nem tudom, de nem rúgnám fel, egyelőre , a kapcsolatot

5. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 29. 21:40
Mit tennék? Elbúcsúznék, ha kellemetlenül érezném magam.
4. 80ASIQ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 29. 21:17
Nem vagyok híve a sietségnek. Annak vagyok híve, hogy mindennek meg kell érni. Jelen esetben a szakításnak. Persze ez a tanácsom csak akkor igaz, ha megad nem tudod még, mit tégy.
3. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 29. 20:53

Emelt fővel, amíg szereted nem tudsz lépni.

Maga a párom szó eltúlzott, nem a párod, a barátod. A párod az Veled él.

Tedd, amit érzel, senki nem tudja itt milyen a kapcsolatotok.

2. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 29. 20:48
Ha eldöntötted, hogy távozol, akkor mi a kérdés? Elmondod, hogy ez neked így kevés, és békében mentek külön utakon...
aug. 29. 20:33
Szinte 100 %-osan érezhető, hogy nem igazán akarja már a kapcsolatot a párom. Egyre ritkábban keres, hív, ír, és ritkultak a találkozások is. Rákérdeztem, azt mondta, szó sincs a szerelme-szeretete megszűnéséről, egyszerűen fáradt. 50-es korosztály vagyunk, nem kell madárnak nézni, és nem is akarok könyörögni, rátelepedni. csak ebben a korban már ne "lebegtessen", mondja meg a "tutit". Hogy lépjek erre, mit tegyek, hogy emelt fővel távozhassak ebből? Hozzáteszem, nagyon fáj, nagyon szenvedek. Ti mit tennétek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook