Hogy viselkednétek ebben az esetben? (beszélgetés)
Én se látok bele, mint mások se.
Lehet hogy úgy van vele hogy már megszerzett téged, ezért lazíthat nyugodtan, hisz megvagy. Én elmondanám neki hogy nem elég valakit megszerezni, meg is kell tudni tartani. Ez pedig napi "munka". Te most azt érzed a végsőkig lazult a kapcsolat, és döntsétek el együtt hogy ebben a formában érdemes-e folytatni. Mond ki hogy neked úgy felelt meg mint régen volt, a mostani helyzet nem. Szeretet adni fáradtan is lehet. Nem energiaszinten múlik. Vagy változtat, vagy szakítotok. Konkrétan mondja meg mindkettőtök mit szeretnétek, mint tudtok nyújtani és mit vártok el.
Miért nem tudod közölni vele, hogy vége? Máshogy hogy lehet???
100% biztos vagy, hogy ő nem akarja. Nem is értem a kérdést.
Téged ez nyomaszt, lehet, hogy megkönnyebbülsz, ha jó érzés nem is lesz.
Vesd fel neki az összeköltözést. Megspóroljátok a találkozókat és többet lesztek együtt.
Majd figyeld milyen "szerelmes" arcot fog vágni!😄
Mit mondjak, sokan olyan korban nagyon könnyen feldobnák/eldobnák a kapcsolatot,aztán itt jönne a seb nyalogatás
Mit tennék? Nem tudom, de nem rúgnám fel, egyelőre , a kapcsolatot
Emelt fővel, amíg szereted nem tudsz lépni.
Maga a párom szó eltúlzott, nem a párod, a barátod. A párod az Veled él.
Tedd, amit érzel, senki nem tudja itt milyen a kapcsolatotok.
További ajánlott fórumok:
- Állatokat nevelünk?! Az oviban hogyan viselkednek szeretett gyerekeink?
- Szerintetek hogy kellene viselkedni egy olyan kapcsolatban, ahol a párotok több nővel is tartja a kapcsolatot?
- Egy nagyon arogáns egyetemi osztálytársaddal aki mindig szúrkál hogyan viselkednél?
- A nevelt gyermekem azt mondta: "Nem vagy az anyám! " hogy viselkednétek vele ezután?
- Hogy viselkednétek a szomszédotokkal, aki alattomosan a hátatok mögött feljelent valamiért az Önkormányzatnál?
- Hogyan gyűrjem le? Hogyan kell viselkednem?